Μουρίνιο: Αποκάλυψε τη στιγμή που έκλαψε

11:29 2/5/2020 - Πηγή: Flash.gr

Μουρίνιο: Ο Πορτογάλος τεχνικός θυμήθηκε τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και αποκάλυψε πως μετά τον αποκλεισμό από τη Μπάγερν Μονάχου στο Champions League ήταν η μοναδική φορά που έκλαψε για ένα αποτέλεσμα. Ο Ζοσέ Μουρίνιου, που πλέον είναι προπονητής της Τότεναμ, παραχώρησε συνέντευξη στη Marca με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ χρόνων από το ιστορικό πρωτάθλημα της Ρεάλ. Όπως είνια λογικό,  θυμήθηκε τις ένδοξες στιγμές που πέρασε

στη «βασίλισσα».

«Η Ρεάλ εκείνη τη σεζόν ήταν η καλύτερη ομάδα όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και στην Ευρώπη. Πηγαίναμε στο Camp Nou ξέροντας πως ήμασταν καλύτεροι (η Ρεάλ είχε νικήσει 2-1 στις 21 Απριλίου 2012). Βάζαμε τέλος στην κυριαρχία της Μπαρτσελόνα κατακτώντας το πρωτάθλημα με ρεκόρ πόντων και με ρεκόρ παραγωγής τερμάτων», ανέφερε αρχικά ο «Special One».

Για το αν υπήρξε κάποιο ματς από το οποίο δεν έχει θετικές αναμνήσεις, είπε: «Τη βραδιά που η Μπάγερν μας απέκλεισε στο Champions League στα πέναλτι, το 2012, ήταν η μοναδική φορά που έχω κλάψει για ένα άσχημο αποτέλεσμα. Ήμασταν με τον Καράνκα έξω από το σπίτι μου και μέναμε μέσα στο αμάξι, κλαίγοντας. Ήμουν πολύ θλιμμένος γιατί τότε είχαμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους επικριτές του, όπου τον χαρακτηρίζουν αμυντικογενή προπονητή: «Εγώ δεν λέω τίποτα, η ιστορία μιλάει για μένα και εγώ δεν θα μπορούσα να πω κάτι καλυτερο. Αμυντικογενής; Η ιστορία δείχνει το αντίθετο…»

Keywords
Τυχαία Θέματα