Άδωνις : Και βλάβες «διορθώνει»

11:41 30/10/2013 - Πηγή: Bam

Τη δέσμευση ότι το μεσημέρι θα αποκατασταθεί, πλήρως, η λειτουργία του αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έδωσε το πρωί της Τετάρτης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Καλά νέα για αρρώστους! Από τo μεσημέρι της Τετάρτης θα έχουν και πάλι στη διάθεσή τους, επιδιορθωμένο, αξονικό τομογράφο στον «Ευαγγελισμό». Το ιατρικό μηχάνημα βγήκε εκτός λειτουργίας, την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, εξαιτίας βλάβης.

Στο

πρόβλημα αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στο Mega CHANNEL, δεσμεύτηκε ότι ο αξονικός τομογράφος στον «Ευαγγελισμό» θα είναι και πάλι διαθέσιμος μετά τις 12 το μεσημέρι.

«Ζητάω συγνώμη από όσους ταλαιπωρούνται» είπε ο κ. Γεωργιάδης και εξήγησε πως η βλάβη δεν μπορούσε να επιδιορθωθεί από την εταιρία και γι’ αυτό έγινε παραγγελία καινούργιου ηλεκτρονικού εξαρτήματος από το εξωτερικό.

Επιβεβαίωσε ότι ο τομογράφος σταμάτησε, εξαιτίας βλάβης, να λειτουργεί την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο, όπως είπε, «τα μηχανήματα χαλάνε».

Προανήγγειλε ακόμη ότι μέσα στο Νοέμβριο θα έχει τοποθετηθεί και θα λειτουργεί και δεύτερος αξονικός τομογράφος, ο οποίος θα αγοραστεί μέσω του ΕΣΠΑ.

«Ζήτημα ζωής και θανάτου» χαρακτηρίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών την επισκευή των αξονικών τομογράφων στον «Ευαγγελισμό».

Είχε προηγηθεί καταγγελία της πενταμελούς επιτροπής της ΕΙΝΑΠ, ότι ο «Ευαγγελισμός» έχει μείνει χωρίς αξονικό τομογράφο από τις 25 του μηνός.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα