Αυξάνονται οι νεκροί από τη γρίπη!

09:37 14/1/2015 - Πηγή: Bam

Συναγερμός έχει σημάνει στα νοσοκομεία εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης της επιδημίας γρίπης στην Ελλάδα. Στη λίστα των θανάτων ασθενών προστέθηκε το τελευταίο 24ωρο ακόμη ένας, με αποτέλεσμα να ανέλθουν συνολικά στους έξι. Μερίδα γιατρών συστήνει άμεση και προληπτική χορήγηση αντι-ιικών φαρμάκων, δεδομένης της χαμηλής κάλυψης του εμβολίου.

Σοβαρά προβλήματα συναντούν αυτή την ώρα (09.30 π.μ.) οι οδηγοί σε αρκετούς δρόμους του Λεκανοπεδίου: Όπως αναφέρει το Κέντρο Επιχειρήσεων της Τροχαίας, χαμηλές

είναι οι ταχύτητες -μεταξύ άλλων- στην Κατεχάκη μετά τον Περιφερειακό του Υμηττού, στην Αλεξάνδρας προς Αμπελόκηπους και στην Κηφισίας στην κάθοδο μετά το "Υγεία".

Έντεκα μέρες πριν τις κάλπες και η ένταση της προεκλογικής αντιπαράθεσης κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης κλιμακώνεται. «Δύο ομάδες ανθρώπων ποντάρουν στο ΣΥΡΙΖΑ : Εκείνοι που έχουν βγάλει τα λεφτά τους από τη χώρα και περιμένουν τη δραχμή, και συνδικαλιστές που θέλουν πίσω τα προνόμιά τους», είπε από το Αγρίνιο ο Αντώνης Σαμαράς.

«Σε όλη την Ευρώπη διαψεύδουν την κινδυνολογία που προβάλει καθημερινά ο πρωθυπουργός» είπε από την Κομοτηνή ο Αλέξης Τσίπρας, και πρόσθεσε ότι, «ο κ. Σαμαράς έχει ήδη χάσει τις εκλογές, και ευτυχώς για την Ελλάδα, φεύγει…».

Για προσπάθεια εκφοβισμού του εκλογικού σώματος κατηγόρησε τη ΝΔ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στη Χαλκίδα επιτέθηκε επίσης και στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι επιχειρεί να επιβάλει εφησυχασμό.

Ακόμη και το σενάριο να δώσει το ΚΚΕ ψήφο ανοχής σε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, απέκλεισε κατηγορηματικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας, κατηγορώντας για «περίσσιο θράσος» τον πρόεδρό του. «Δεν έπαιξα τη χώρα στα ζάρια όπως έπραξε ο κ. Σαμαράς» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στον ΑΝΤ1.

«Δεύτερη ευκαιρία» δίνει το Υπουργείο Οικονομικών σε φορολογούμενους που αμείβονται με μπλοκάκια προκειμένου να ενταχθούν στην κλίμακα των μισθωτών. Μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου μπορούν να δηλώσουν ως επαγγελματική έδρα την κατοικία τους χωρίς κυρώσεις.

Κυκλοφορεί την Τετάρτη η γαλλική σατυρική εφημερίδα «Charlie Ebdo», μετά την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της. Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας εικονίζεται ο Μωάμεθ να δακρύζει και να κρατά μία πινακίδα που αναγράφει, «Είμαι κι εγώ Σαρλί…».

ΚΑΙΡΟΣ: Βελτιωμένος στην Αττική με εξασθένηση των ανέμων και ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα ανέβει στους 15 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα