Ευχάριστα με Μιλιβόγεβιτς

06:47 20/1/2015 - Πηγή: Bam

Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού. Επανήλθε και ο Τσόρι, με τους Πειραιώτες να κινούνται από σήμερα σε ρυθμούς Κυπέλλου.

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ανήκει ήδη στο παρελθόν, ο Ολυμπιακός έστω και αγχωτικά πήρε το «τρίποντο» που τον διατήρησε στην κορυφή και τώρα στρέφεται στον αγώνα Κυπέλλου με τον Τύρναβο την

Τετάρτη.


Ο Τσόρι ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες κι επέστρεψε, όπως αναμενόταν, σε κανονικούς ρυθμούς.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από το μέτωπο των τραυματιών μιας και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα στο Ρέντη, ένας παίκτης που έλειψε από τη μεσαία γραμμή το προηγούμενο διάστημα κι έρχεται να προσφέρει μια σημαντική λύση στα χέρια του Βίτορ Περέιρα.

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του έχει μπει ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς. Αντιθέτως δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Αλμπέρτο Μποτία και συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του.



Σε χαλαρούς ρυθμούς η χθεσινή προπόνηση για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στους Αγρινιώτες. Το σημερινό πρόγραμμα έχει προγραμματιστεί στις 11:00 το πρωί.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/euxarista-me-milibogebits/823097

Keywords
Τυχαία Θέματα