Εκεί που το ΟΑΚΑ δεν είναι… στοιχειωμένο

09:17 18/2/2014 - Πηγή: Bam

Ο Ολυμπιακός με οδηγό το παρελθόν ελπίζει πως θα περάσει νικηφόρα από το-«στοιχειωμένο» για τον ίδιο στο πρωτάθλημα-ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Έχει το μομέντουμ, προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες σε αντίθεση με τον αντίπαλό του που μετρά τρεις σερί ήττες και θέλει να το μετουσιώσει σε νίκη σε ένα γήπεδο που τον… στοιχειώνει. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό

που την Πέμπτη αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό για το Top 16 και στοχεύει σε νίκη που θα τον καταστήσει απόλυτο φαβορί για τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Αυτή τη φορά σύμμαχός του είναι η παράδοση. Γιατί μπορεί στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός να έχει 46 νίκες στα 53 ματς που έχει δώσει σαν γηπεδούχος και να είναι αήττητος σε 24 συνεχή παιχνίδια τελικών της Α1 απέναντι στον Ολυμπιακό στην έδρα του, ωστόσο στην Ευρώπη η προϊστορία είναι… ερυθρόλευκη.

Εκεί οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει στα πέντε από τα επτά ματς που έχουν συναντήσει τους «πράσινους» και στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει επί ελληνικού εδάφους για την Ευρωλίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα