Έκρηξη στο γραφείο του Άδωνι!

10:56 15/1/2015 - Πηγή: Bam

Μικρές υλικές ζημιές είναι ο επίσημος απολογισμός έκρηξης εμπρηστικού μηχανισμού στο πολιτικό γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, οι άγνωστοι είχαν τοποθετήσει τρία γκαζάκια στο διάδρομο του γραφείου του, το οποίο στεγάζεται σε κτίριο της οδού Ακαδημίας 84.

Τουλάχιστον τρία σπίτια αλλά και τις πηγές χρηματοδότησης, ψάχνουν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, μετά τη σύλληψη

των δύο φερόμενων ως συνεργατών του Χριστόδουλου Ξηρού. Κεντρικό πρόσωπο παραμένει η 22χρονη φίλη του Ξηρού, Αγγελική η οποία εξακολουθεί, μέχρι στιγμής, να διαφεύγει.

Σκληραίνει, δέκα ημέρες πριν τις εκλογές, η αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών: «Ανοησίες» χαρακτήρισε ο Αντώνης Σαμαράς την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για επαναδιαπραγμάτευση του χρέους. «Καμία πρώτη κατοικία δεν θα βγει σε πλειστηριασμό» δεσμεύτηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης περιοδεύει την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Στο κλειστό της “ΕΑ Πατρών” θα μιλήσει το απόγευμα ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Στην Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη, η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Ένδεια», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Προβλέπει την εφάπαξ ενίσχυση των κατοίκων του Δήμου που αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα. Η προθεσμία κατάθεσης των απαιτούμενων δικαιολογητικών λήγει στις 15 Μαρτίου.

Ιστορική ανάβαση, χωρίς γάντζους και σχοινιά, έγινε για πρώτη φορά στον φημισμένο βράχο “Ελ Καπιτάν” στην Καλιφόρνια. Με μοναδικό εξοπλισμό τα χέρια τους, δύο Αμερικανοί ορειβάτες, αναρριχήθηκαν μέχρι την κορυφή ύψους 900 μέτρων.

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος θα είναι και σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα ανέβει στους 16 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα