Συλλήψεις στην υπόθεση Ξηρού!

10:27 14/1/2015 - Πηγή: Bam

Δύο άτομα : ένας 37χρονος Έλληνας και ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι φέρονται ως συνεργοί του Χριστόδουλου Ξηρού, συνελήφθησαν από άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην Καλαμάτα. Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες σε σπίτια για τον εντοπισμό κρυμμένου οπλισμού.

Κλιμακώνεται έντεκα ημέρες πριν τις εκλογές η κόντρα Σαμαρά

Τσίπρα. «Εκείνοι που ποντάρουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί που έχουν βγάλει τα λεφτά τους από τη χώρα και περιμένουν τη δραχμή», ανέφερε ο πρωθυπουργός από το Αγρίνιο. «Ο κ. Σαμαράς έχει ήδη χάσει τις εκλογές, και ευτυχώς για την Ελλάδα, φεύγει…» είπε απ’ την Κομοτηνή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεύτερη ευκαιρία» δίνει το Υπουργείο Οικονομικών σε φορολογούμενους που αμείβονται με μπλοκάκια προκειμένου να ενταχθούν στην κλίμακα των μισθωτών. Μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου μπορούν να δηλώσουν ως επαγγελματική έδρα την κατοικία τους χωρίς κυρώσεις.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόϊ. Σε λίγη ώρα (10.30 π.μ.) πρόκειται να έχει συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συναγερμός έχει σημάνει στα νοσοκομεία εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης της επιδημίας γρίπης στην Ελλάδα. Στη λίστα των θανάτων ασθενών προστέθηκε το τελευταίο 24ωρο ακόμη ένας, με αποτέλεσμα να ανέλθουν συνολικά στους έξι. Μερίδα γιατρών συστήνει άμεση και προληπτική χορήγηση αντι-ιικών φαρμάκων, δεδομένης της χαμηλής κάλυψης του εμβολίου.

Με σκάλες και βάρκες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ στο Ηράκλειο της Κρήτης απεγκλώβισαν από σπίτια και αυτοκίνητα τουλάχιστον οκτώ άτομα. Στη διάρκεια της νύχτας κινδύνεψαν να πνιγούν καθώς λόγω των βροχοπτώσεων το ύψος του νερού έφθανε περίπου τα δύο μέτρα.

Κυκλοφορεί σήμερα η γαλλική σατυρική εφημερίδα «Charlie Ebdo», μετά την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της. Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας εικονίζεται ο Μωάμεθ να δακρύζει και να κρατά μία πινακίδα που αναγράφει, «Είμαι κι εγώ Σαρλί…».

ΚΑΙΡΟΣ: Βελτιωμένος στην Αττική με εξασθένηση των ανέμων και ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα ανέβει στους 15 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα