Με Χαποέλ Μπερ Σεβά ή Σερίφ Τιρασπόλ ο Ολυμπιακός

14:20 15/7/2016 - Πηγή: Bam
Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν σε Ισραήλ ή Μολδαβία για τον τρίτο προκριματικό του Champions League

Σε Ισραήλ ή Μολδαβία θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, καθώς η σημερινή κλήρωση τον έθεσε αντίπαλο με τη νικήτρια του ζευγαριού Χάποελ Μπερ Σεβά ή Σερίφ Τιρασπόλ.

Η Χάποελ κέρδισε στον πρώτο αγώνα τους Μολδαβούς,
με σκορ 3-2 στο Ισραήλ και έχει βραχεία κεφαλή στη μάχη για την πρόκριση.

Να θυμίσουμε πάντως, ότι ο Ολυμπιακός του Τιμούρ Κετσπάγια, το 2009 είχε αντιμετωπίσει τη Σερίφ Τιρασπόλ στα πλέι οφ της κορυφαίας διοργάνωσης, παίρνοντας την πρόκριση στους ομίλους μετά από δύο νίκες (0-2 και 2-0).

Από την άλλη, οι εμπειρίες του επί ισραηλινού εδάφους δεν είναι και οι πιο ευχάριστες, αφού έχει γνωρίσει οδυνηρές ήττες στο παρελθόν, από Μακάμπι Χάιφα και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Oπως έγινε γνωστό, η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί επί φαληρικού εδάφους. Αυτό αποκάλυψε με ανακοίνωση της η Ισραηλινή ομάδα, τονίζοντας πως αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σέριφ (στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 3-2), θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στις 26 ή 27 Ιουλίου, στο Στάδιο Καραϊσκάκη και την ρεβάνς στις 2 ή 3 Αυγούστου, στο Ισραήλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα