Με Σαντάνα και… rotation!

07:03 4/2/2015 - Πηγή: Bam

Μπορεί να μην έχει κλείσει μία… εβδομάδα στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Βίτορ Περέιρα συμπεριέλαβε τον Φελίπε Σαντάνα στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο! Εκτός Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί και Μασουακού.

Την Παρασκευή (30/1) «πάτησε» στην Ελλάδα, την Τρίτη (3/2) συμπεριλήφθηκε στην αποστολή! Ο Φελίπε Σαντάνα έχει μόλις λίγες μέρες στη χώρα μας, ωστόσο ο Βίτορ Περέιρα έκρινε πως ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ είναι έτοιμος και

έτσι τον πήρε μαζί του στη 18άδα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο, στο Καραϊσκάκη.

Από ‘κει και πέρα, ο Ρομπέρτο προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμούς ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Αλμπέρτο Μποτία ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Όπως είναι φυσικό, οι δύο Ισπανοί δεν είναι στην «ερυθρόλευκη» αποστολή, καθώς επίσης και οι Ντοσεβί, Μασουακού και Ελαμπντελαουί στο πλαίσιο του rotation που κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός ενόψει του ντέρμπι στην Τούμπα. Όσοι έμειναν εκτός 18άδας θα γυμναστούν Τετάρτη (4/2) στις 11:00.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων»: Μέγερι, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σιόβας, Σαντάνα, Σαλίνο, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μήτρογλου, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Μανιάτης, Φουστέρ.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/me-sadana-kai-rotation/2849592

Keywords
Τυχαία Θέματα