Νέες αποκαλύψεις για το μοιραίο Airbus!

07:44 26/3/2015 - Πηγή: Bam

Νέες αποκαλύψεις για το μοιραίο αεροσκάφος της “German Wings”. Ένας από τους πιλότους του γερμανικού Airbus είχε σηκωθεί από τη θέση του και παρά τις προσπάθειές του δεν μπόρεσε να εισέλθει ποτέ στο κόκπιτ, σημειώνουν οι “New York Times”. Η αμερικανική εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες από Γάλλους αξιωματούχους που είχαν πρόσβαση στο «μαύρο κουτί».

«Φρένο» στην επιστροφή του ενός κόμμα δύο δισ. ευρώ που διεκδικεί η Αθήνα

από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Διάσωσης, «άναψε» ο εκπρόσωπος του Μηχανισμού. Πάντως, σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, στο “Euro Working Group” που συνεδρίασε χθες, αποφασίστηκε ότι το ελληνικό αίτημα είναι δίκαιο και πρέπει να επανεξεταστεί.

Περιθώριο μέχρι την Δευτέρα, 31 Μαρτίου, έδωσαν οι εταίροι στην κυβέρνηση για την τελική λίστα των προτεινόμενων μεταρρυθμίσεων. «Θα είμαστε έτοιμοι εγκαίρως» απαντούν κύκλοι της Αθήνας και εκφράζουν αισιοδοξία για επανέναρξη της εκροής χρήματος προς τη χώρα.

Τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Αλέξη Τσίπρα αποκάλυψε ότι είχε ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Κομισιόν, ο Έλληνας πρωθυπουργός τον διαβεβαίωσε ότι τα αμέσως επόμενα 24ωρα η κυβέρνηση θα παρουσιάσει τις πρώτες μεταρρυθμίσεις.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:45 π.μ. της Πέμπτης σε συνεργείο αυτοκινήτων στο Ίλιον. Στο σημείο έσπευσαν 30 πυροσβέστες που κατάφεραν στις 7 το πρωί να τη θέσουν υπό έλεγχο.

ΚΑΙΡΟΣ: Τοπικές βροχές στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει μέχρι τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα