Νεκροί όμηροι στο Παρίσι!

16:53 9/1/2015 - Πηγή: Bam

Πόλη του Τρόμου το Παρίσι! Ενώ είναι σε εξέλιξη η υπόθεση ομηρίας από τους φερόμενους ως δράστες του "Charlie Ebdo", δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε εβραϊκό σούπερ-μάρκετ, σκοτώνοντας τουλάχιστον δύο ομήρους! Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει στην πλατεία του Τροκαντερό, νωρίς το απόγευμα.

Ανεβαίνει ο προεκλογικός "πυρετός", καθώς τα κόμματα κλείνουν τα ψηφοδέλτιά τους: Υποψήφιος στη Μεσσηνία και στη Β' Θεσσαλονίκης θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ, κατεβαίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ραχήλ Μακρή κι ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Τη "μεταγραφή" της Άντζελας Γκερέκου στη ΝΔ, καυτηρίασε σήμερα εκ νέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για "πολιτικό τυχοδιωκτισμό". "Στα δικά μας ψηφοδέλτια συμμετέχουν αγωνιστές και όχι γυρολόγοι" είπε ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό Φθιώτιδας μεταφέρεται ο Χριστόδουλος Ξηρός. Στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα κρατούνται και άλλα μέλη της οργάνωσης "17 Νοέμβρη".

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι δύο αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα, μέσα στο σπίτι του συγγραφέα στην Κυψέλη.

Τον εκδότη και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αντώνη Λιβάνη κάλεσε ως μάρτυρα υπεράσπισης ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στη δίκη του σε δεύτερο βαθμό. Η εκδίκαση της υπόθεσης διακόπηκε, και θα συνεχιστεί την προσεχή Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου.

Ξεκίνησαν την Παρασκευή στη Ζάκυνθο οι δίκες για τη χορήγηση των παράνομων επιδομάτων τυφλότητας. Δεκάδες Ζακυνθινοί θα βρεθούν στη δικαστική αίθουσα με την κατηγορία της απάτης κατ’ εξακολούθηση.

ΚΑΙΡΟΣ: Αρκετή ηλιοφάνεια θα έχουμε, αύριο Σάββατο, στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα, θα ανέβει μέχρι τους 13 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα