Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ… παντού!

21:13 8/11/2013 - Πηγή: Bam

Μπορεί τα φώτα του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ να είναι στο Καραϊσκάκη, όμως στο Ρέντη τα αντρικά τμήματα βόλεϊ θα δώσουν τη δική τους μάχη για την 5η αγωνιστική της Volleyleague.

Μια μέρα νωρίτερα απ’ το ποδοσφαιρικό ντέρμπι του Ολυμπιακού και τον ΠΑΟΚ, οι δύο ομάδες θα μετρήσουν τις δυνάμεις

τους για την 5η αγωνιστική της Volleyleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη το Σάββατο (9/11) στις 19.00, με στόχο να επανέλθουν στις νίκες μετά τη βαριά ήττα στο Ζηρίνειο απ’ την Κηφισιά. Βέβαια, η ψυχολογία των παικτών ανέβηκε μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τετάρτης και τη νίκη επί της βελγικής Νόλικο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έρχεται από μια εύκολη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1, που τον κράτησε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Volleyleague.

Οικογενειακή υπόθεση

Πέρα απ’ τη βαθμολογική σημασία, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού θα τεθούν αντίπαλοι για ακόμα μια φορά τα αδέρφια Καζάζη.

Οι δυο προπονητές θα βρεθούν απέναντι, ενώ στις δηλώσεις τους συμφώνησαν σε δύο σημεία: Πως οι ομάδες τους είναι κουρασμένες από τις συνεχείς υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και πως στόχος των ομάδων τους είναι η νίκη.

«Μυαλό μόνο στο πρωτάθλημα»
Ο Δημήτρης Καζάζης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα και θέλει μια νέα αρχή στο ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Το μυαλό μας είναι στραμμένο πλέον αποκλειστικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα και μέσα σ' αυτό το μήνα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία. Πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και σε κάθε ματς πρέπει να δίνουμε το 100% για να πανηγυρίζουμε κάθε πόντο, κάθε σετ. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει συγκέντρωση στο στόχο και θέληση. Όλα από εκεί ξεκινούν και αυτά τα στοιχεία σου δίνουν και τις νίκες. Ο ΠΑΟΚ έχει δυνατή ομάδα αλλά εάν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα».

«Θέλουμε τη νίκη»
Από την άλλη ο Στέλιος Καζάζης θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, όμως τόνισε πως η κούραση απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ.

«Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει την αγωνιστική κοιλιά που έκανε στους αγώνες με Μπελογκόριε και Κηφισιά. Με τη Νόλικο έδειξε ένα πιο φρέσκο πρόσωπο και λογικά το ίδιο πρόσωπο θα παρουσιάσει και με μας. Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η ομάδα μου έδωσε 9 αγώνες σε 27 ημέρες. Προσπαθούμε να κάνουμε σωστή διαχείριση των δυνάμεων μας και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και δυνατοί. Δεν κρύβουμε πως θέλουμε τη νίκη. Για να το πετύχουμε πρέπει να λειτουργήσουν όλα σωστά και κυρίως η τακτική μας έναντι του Ολυμπιακού».

Μία νίκη στο «Μελίνα Μερκούρη»
Είναι η 37η αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ από το 1998 οπότε και καθιερώθηκε το σύστημα άμεσου πόντου. Ο Ολυμπιακός έχει 31 νίκες και ο ΠΑΟΚ 5 νίκες. Στην έδρα του Ολυμπιακού έχουν γίνει 18 αγώνες και ο ΠΑΟΚ έχει μόλις μία νίκη τη σεζόν 2010-11 με 3-2 σετ.

Ρέντη Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» 19.00: ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ (Novasports-3)
Διαιτητές: Θεμελής, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τοψιδέλης, Βλάχος, Παρατηρητής: Σπυριδάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα