"Πλήρωσε" το β' ημίχρονο ο Ολυμπιακός

11:27 3/10/2019 - Πηγή: Bam
Ανέτρεψε τον Ολυμπιακό ο Ερυθρός Αστέρας!
γκολ που δέχθηκε από το 62’ μέχρι το 90+2’, αλλά και φυσικά την αποβολή του Μπενζιά (58’).br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size:
19px;" />
Ωστόσο, στο δεύτερο κατέρρευσαν μετά το 58’, όταν και αντίκρισε δεύτερη κίτρινη ο 25χρονος μέσος, με τον Βούλιτς (μπήκε ως αλλαγή) να ισοφαρίζει με συρτό σουτ έπειτα από κακό διώξιμο του μοιραίου, Μεριά. Τα δύο κόρνερ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μάρκο Μάριν, έκαναν σοβαρή ζημιά στην ομάδα του Μάρτινς. Με τους Μιλούνοβιτς (87’) και Μποάκιε (μπήκε ως αλλαγή) να πετυχαίνουν τα γκολ.

Ολυμπιακός, με τον Μπενζιά, πέραν της κόκκινης που δέχθηκε να κινείται σε ρηχά νερά, αλλά και τον Λοβερά να είναι εκτός ματς. Με τον Πορτογάλο να αφήνει εκτός αρχικής ενδεκάδας Ποντένσε, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε και Βαλμπουενά. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />Έτσι ξεκίνησε

Τότεναμ-Μπάγερν Μονάχου 2-7
Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός 3-1
Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Ολυμπιακός 1 (3-5)
Το ματς
Ο Ερυθρός Αστέρας θέλησε να μπει πιο δυνατά, παίζοντας πιο παραγωγικό ποδόσφαιρο, αλλά και να απλώσει το παιχνίδι του στον αγωνιστικό χώρο. Πράγμα αρκετά λογικό και αναμενόμενο, αφού έπαιζε στην έδρα του. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει τον πρώτο του στόχο, βγάζοντας δίχως… απώλειες το πρώτο διάστημα και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Αφού, σε μια από τις λίγες φορές που βρήκε ευάλωτους τους Πειραιώτες και βγήκε στην επίθεση με καλές προϋποθέσεις ο Τομανέ έφυγε μεν στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, αλλά ήταν εκτεθειμένος. Ουσιαστικά, οι μοναδικές φάσεις που ανησύχησαν κάπως τους φιλοξενούμενους ήταν η άστοχη κεφαλιά του Ρόντιτς (31’) από κόρνερ και το γυριστό του Γιόβαντσιτς στο φινάλε του πρώτου μέρους.




Στον πάγκο έμειναν: Πόποβιτς, Πανκόβ, Γιάντερ και Βουκάνοβιτς

Γήπεδο: «Μαρακανά»
Βοηθοί: Χισάμ Ζακρανί, Φρεντερίκ Χακέτ. Τέταρτος ο Αμαουρί Ντελερού
Keywords
Τυχαία Θέματα