Στον Κορυδαλλό ο Μιχαλολιάκος-Το μεσημέρι η απολογία Παππά!

11:44 3/10/2013 - Πηγή: Bam

Στις φυλακές Κορυδαλλού το απόγευμα της Πέμπτης ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Μαζί του, ο βουλευτής Γιάννης Λαγός. Αναβολή για τη 1 μ.μ. πήρε η απολογία του Χρήστου Παππά.

Την πύλη των Φυλακών Κορυδαλλού θα διαβεί το απόγευμα της Πέμπτης ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ύστερα από 10ωρη απολογία, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κρίθηκε στις 4 τα ξημερώματα προφυλακιστέος, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Στον Κορυδαλλό θα μεταφερθούν, μαζί με τον Ν. Μιχαλολιάκο, ο «πυρηνάρχης» της οργάνωσης στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης, αλλά και ο βουλευτής της Χ.Α. Γιάννης Λαγός.

Το ίδιο δρομολόγιο (Κορυδαλλός) θα ακολουθήσει και η ανθυπαστυνόμος Βενετία Πόπορη. Κρίθηκε, επίσης, προφυλακιστέα για συμμετοχή σε «εγκληματική οργάνωση».

Πιο συγκεκριμένα, φέρεται να ενημέρωνε τη Χρυσή Αυγή για τις καταγγελίες που γίνονταν εις βάρος του κόμματος στην Ασφάλεια Πειραιά, ενώ στο σπίτι της είχε βρεθεί ένα μικρό οπλοστάσιο έπειτα από την έρευνα της αστυνομίας.

Στο μεταξύ, αναβολή για τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης πήρε η απολογία του κατηγορούμενου ως «υπαρχηγού εγκληματικής οργάνωσης», βουλευτή της Χ.Α., Χρήστου Παππά, στον ανακριτή.

Πίσω από τα κάγκελα…

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Στη μαραθώνια απολογία του ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι η δίωξή του είναι πολιτική, αποδοκίμασε τη δολοφονία Φύσσα, και ισχυρίστηκε ότι δεν είναι ναζιστής.

«Ας μη γελιόμαστε. Ναζί είναι, ναζιστικά φέρονται» λέει την Πέμπτη σε συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία» ο Νίκος Δένδιας, σχολιάζοντας τις απειλές, τις ύβρεις και τις σπρωξιές των Κασιδιάρη, Παναγιώταρου και Μίχου, σε βάρος των τηλεοπτικών συνεργείων, χθες, στην Ευελπίδων.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα