Συνελήφθη ο εκβιαστής Μαυρίκος!

20:37 22/2/2016 - Πηγή: Bam
Ο υμνητής του Πατέρα και συνεργάτης του Θωμαΐδη (έστελνε σε κάθε εκπομπή του τον αθλητικό συντάκτη της «Αθλητικής Μέρας» Μπάμπη Κατσούλη ενώ ο Θωμαίδης ήταν σύμβουλος του) που δήλωνε κατά φαντασίαν απόπειρες δολοφονίας στο ΣΕΦ και εκτελούσε αποστολή με σειρά συκοφαντικών πρωτοσέλιδων στην «Ακρόπολη» κατά του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία φαίνεται ότι έχει δέσει πολύ καλά μια σοβαρότατη
επιχείρηση εκβιασμού απο τον ίδιο και δυο συνεργάτες του.

Τόσο ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν ήδη σύρει τον Μαυρίκο στα δικαστήρια, αλλά δεν μπορούσε να τον εντοπίσει κανείς. Τελικά, όπως φαίνεται, τον βρήκε η... αστυνομία και τον συνέλαβε για κάτι που γνώριζε όλη η Ελλάδα. Για το ότι εκβίαζε τους πάντες για να παίρνει χρήματα.

Πώς ο ανύπαρκτος ρεπόρτερ έγινε προνομιακός συνομιλητής υπουργών και τραπεζών απο εκεί που έκανε μόνο μια εκπομπή στο Τηλε Αστυ που την έβλεπαν αυτός και οι συγγενείς του;

Η «μηχανή» που είχε στήσει ήταν να φτιάχνει εφημερίδες (μόνο το κέλυφος όμως) με ιστορικούς τίτλους και βαριά ονόματα και στην συνέχεια επικαλούμενος την ιστορία αυτών των εφημερίδων να απαιτεί χρήμα απο τα Υπουργεία, τις Τράπεζες και απο όπου αλλού νόμιζε ότι μπορεί...

Και δεν ήταν λίγη η κρατική διαφήμιση που πήρε ο εν λόγω κύριος που μετά ορέχθηκε το κρατικό χρήμα που παίρνουν τα κόμματα και έφτιαξε και ένα κόμμα το οποίο ονόμασε “ΔΕΞΙΑ”.

Ο πρώτος ιστορικός τίτλος που έπεσε στα γαμψά του νύχια ήταν η “Μεσημβρινή” για την οποία κατατέθηκαν εναντίον του ασφαλιστικά μέτρα απο την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ήταν η πρώτη φορά που όλοι κατάλαβαν τι κάνει ακριβώς ο Μαυρίκος. Παρακολουθούσε στην Επιτροπή Σημάτων του υπουργείου Εμπορίου τον χρόνο λήξης των σημάτων και μόλις διαπίστωνε ότι οι κάτοχοί τους δεν ανανέωναν τους τίτλους, έσπευδε και τους κατοχύρωνε. Ο Μαυρίκος κατάφερε έτσι να πάρει τίτλους όπως: «Μεσημβρινή», «Ακρόπολις», «24 Ωρες», «Επικαιρότητα» κ.ο.κ.). Η “Μεσημβρινή” έκλεισε αφού έχασε στα δικαστήρια απο την οικογένεια Βαρδινογιάννη, όμως δεν συνέβη το ίδιο με την “Ακρόπολη” την οποία “εξέδωσε” (έχει πολλές έννοιες αυτή η λέξη) το Νοέμβριο του 2008.

Ο Μαυρίκος που δήλωνε Νεοδημοκράτης και φανατικός έβγαλε και την «Επικαιρότητα» που ήταν η πρώτη εφημερίδα του «γαλάζιου» εκδότη που είχε φιλοπασοκική γραμμή! Δήλωνε και Πειραιώτης και Εθνικός και Ολυμπιακός αλλά έβγαλε (για λίγο καιρό) εφημερίδα με τον Νίκο Πατέρα ενώ εσχάτως ξαναδραστηριοποιήθηκε στα εκδοτικά αθλητικών φύλλων με την “Αθλητική Μέρα”, κακέκτυπο (όσον αφορά το λογότυπο) της Αθλητικής Ηχούς που όπως λέει όλη η αθλητική πιάτσα “βγήκε για να χτυπήσει τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό”. Φυσικά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον στόχο της παρά τις συμβουλές του Κυριάκου Θωμαίδη, του “συμβούλου” του Μαυρίκου για τα αθλητικά που έχει κάνει σχεδόν “συμπαρουσιαστή” του τον παλιό του φίλο και συνεργάτη Μπάμπη Κατσούλη που γράφει σχεδόν όλα τα αθλητικά στην “Αθλητική Μέρα”.

Θυμίζουμε ότι όταν ο Μαυρίκος είχε καταγγείλει επίθεση εναντίον του στο ΣΕΦ και σχέδια δολοφονίας και ότι άλλο περνούσε απο το μυαλό του, αμέσως φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Δίκη στον ΣΚΑΙ αλλά και στη ραδιοφωνική εκπομπή του Θωμαΐδη για να αναπαράγει τις βρωμιές που έλεγε!

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει τεράστιο ενδιαφέρον αφού πίσω απο κάθε πληρωμένο… φύλλο κατά του Μαρινάκη πρέπει να υπάρχει και ένας εντολέας τον οποίο πρέπει να κατονομάσει ο Μαυρίκος! Απο εδώ και πέρα πρέπει η Δικαιοσύνη να τον ξεψαχνίσει… Και είμαστε βέβαιοι ότι βγουν στην επιφάνεια πολλά, τα οποία όλοι ξέρουν αλλά λίγοι μιλάνε για αυτά!

Πηγή: gavros.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα