Θρήνος και οργή στην κηδεία του Βαγγέλη!

11:26 17/3/2015 - Πηγή: Bam

Σε λίγη ώρα (12:00 το μεσημέρι) στο Σελλί Ρεθύμνου γράφεται το τελευταίο κεφάλαιο του δράματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο γράφεται, στις 12 το μεσσημέρι της Τρίτης με την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Νωρίς το πρωί η σορός του 20χρονου έφθασε ακτοπλοϊκώς στο λιμάνι της Σούδας και από εκεί μεταφέρθηκε οδικώς στο Σελλί Ρεθύμνου. Να βρεθούν και να τιμωρηθούν εκείνοι που πιθανόν οδήγησαν τον νεαρό σπουδαστή στην αυτοκτονία ζητούν οι συγγενείς και φίλοι του Βαγγέλη.

Στη Σύνοδο Κορυφής την Πέμπτη και την Παρασκευή, και στο πρώτο ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με την Άγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο την Δευτέρα, στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον του ελληνικού ζητήματος. «Ουσιαστική και όχι επικοινωνιακή» χαρακτηρίζει τη συνάντηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Τέλος στο «σίριαλ» γερμανικών ΜΜΕ που αναπαρήγαν και κάποια ελληνικά, για το εάν και πώς είχε υψώσει το μεσαίο δάχτυλο «κατά των Γερμανών» επιχειρεί να βάλει ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το πλήρες βίντεο με την επισήμανση ότι από τα συμφραζόμενα αποδεικνύεται πως η χειρονομία δεν αφορούσε τη Γερμανία, ωστόσο παρερμηνεύθηκε σκοπίμως.

Εντός της ημέρας αναμένεται να έρθει στη Βουλή η πολυσυζητημένη διάταξη για τις 100 δόσεις. Η επίμαχη ρύθμιση θα συμπεριληφθεί ως τροπολογία στο νομοσχέδιο για την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης, και θα τεθεί άμεσα σε ψηφοφορία.

«Ραβασάκια» προκειμένου ως τις 27 του μηνός να ρυθμίσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους θα λάβουν άμεσα 1 εκατομμύριο φορολογούμενοι από την Εφορία. Στην περίπτωση εξόφλησης του συνόλου της οφειλής, θα διαγραφούν αυτόματα, τόσο οι προσαυξήσεις, όσο και τα πρόστιμα.

Άνοιξαν οι κάλπες στο Ισραήλ, με ορατό το ενδεχόμενο τερματισμού της εξαετούς κυριαρχίας του κόμματος «Λικούντ» του πρωθυπουργού Μπένζαμιν Νετανιάχου. Δημοσκοπήσεις δείχνουν μπροστά την κεντροαριστερή παράταξη του Γιτζάκ Χέρτσογκ, κανένα από τα δύο στρατόπεδα δεν μοιάζει, όμως, να έχει βέβαιη την αυτοδυναμία.

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Κηφισίας, μεταξύ Αλεξάνδρας και Πανόρμου, τέθηκε σε ισχύ έως τις 6 το απόγευμα, λόγω των εργασιών καθαρισμού φρεατίων. Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ζητάει από τους οδηγούς η Τροχαία.

Τις … γόβες της κρεμάει στα 34 της χρόνια η Ζιζέλ. Η καλλονή από τη Βραζιλία και πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο της μόδας, αποφάσισε να εγκαταλείψει την πασαρέλα για να ασχοληθεί, πλέον, με τις επιχειρήσεις.

ΚΑΙΡΟΣ: Συννεφιά σήμερα στην Αττική με ισχυρούς βοριάδες. Μέγιστη θερμοκρασία στην Αθήνα στους 13 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Bam