Eastern Conference - Southeast

ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ

ΠΕΡΥΣΙ: Στην κορυφή φυσικά και πήρε τον πολυπόθητο τίτλο, με την ομάδα να παίρνει για δεύτερη φορά τον τίτλο στην ιστορία της και με τον Λε Μπρον το πρώτο του δαχτυλίδι και τον τίτλο του MVP, με την ομάδα να συνέρχεται από την σφαλιάρα που είχε δεχθεί το 2011 στους τελικούς από το Ντάλας. Πλέον ο Λε Μπρον έγινε βασιλιάς με τα όλα του. Για να φτάσει μέχρι εκεί απέκλεισε αρχικά τους Νικς στα 5 παιχνίδια, τους Πέισερς στα 6 παιχνίδια, πήρε τον τίτλο στους τελικούς της Ανατολής με αντίπαλο την Βοστόνη με την επιστροφή του Μπος στην

δράση και με τον παίκτη να παίζει και με πρόβλημα τραυματισμού, αλλά η επιστροφή του ήταν το κλειδί για την ομάδα.

Και στους τελικούς κόντρα στην Οκλαχόμα το Μαϊάμι πήρε τον τίτλο στα 5 παιχνίδια και πιο εύκολα από ότι αρχικά φαινόταν, αφού έχασε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, αλλά έσπασε την έδρα στο δεύτερο ματς και από εκεί και πέρα όλα πήραν τον δρόμο τους. Ο Λε Μπρον έκανε εξαιρετικά παιχνίδια στα πλέι οφ και πράγματι έδειξε ότι ήταν ο ηγέτης αυτής της ομάδα και τα έκανε όλα μέσα στο παρκέ.

Είχε 30.3 πόντους, 9.7 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ and 1.9 κλεψίματα σε 42.7 λεπτά μ.ο στα πλέι οφ και έπαιξε ακόμα και άμυνα και δεν δίστασε να μαρκάρει και αντίπαλους ψηλούς όσο ο Μπος ήταν εκτός.  

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΦΕΤΟΣ: Να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο βάθος και ειδικά στις θέσεις τους Μπος κατά πρώτο λόγο, με την ομάδα να ήθελε ένα ψηλό πολύ και ένα παίκτη ακόμα για την θέση του Ουέιντ, αφού και οι δύο παίκτες που είπαμε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαν προβλήματα με τραυματισμούς και κατά την διάρκεια της απουσίας του η ομάδα είχε προβλήματα και μάλιστα σημαντικά στα παιχνίδια της. Αλλά αυτή την σεζόν η ομάδα είχε να δώσει στην μεγάλη της τριάδα 52 εκ. δολάρια περισσότερα από ότι την περσινή σεζόν και με το salary cap να είναι στα 58 εκ. δολάρια η ομάδα ήξερε πολύ καλά ότι να πάρει ένα πρωτοκλασάτο σέντερ δεν ήταν ανάμεσα στις επιλογές.

Στα Draft: Γενικά το Μαϊάμι τα τελευταία χρόνια στην λογική του για να φτιάξει ομάδα δεν είχε τις επιλογές από τα ντραφτ και φέτος είναι η αλήθεια ότι και πάλι δεν έδωσε και μεγάλη σημασία σε αυτά και πήρε τον φόργουορντ Αρνέτ Μούλτι από το Μισισιπή, στο νούμερο 27 και στην συνέχεια τον αντάλλαξε στην Φιλαδέλφεια για να έχει μία επιλογή στο μέλλον στο πρώτο γύρο και έδωσε επίσης και τα δικαιώματα του Τζάστιν Χάμιλτον τον οποίο επέλεξε στο δεύτερο γύρο.

Στους Free Agents: Τα τελευταία χρόνια είπαμε ότι η ομάδα κινείται πολύ στο να αγοράζει παίκτες και όχι να επιλέγει στα ντραφτ. Αν και ο Ουέιντ ήταν επιλογή στα ντραφτ του 2003 και ο Μάριο Τσάλμερς ήταν επιλογή στα ντραφτ του 2008, από εκεί και πέρα οι Χιτ τόσο τον Τζέιμς, όσο και τους Ματίρ, Μίλερ, Τζέιμς Τζόουνς, Τζέολ Άντονι, Τζούβαν Χάουαρντ και Ρόνι Τιουράφ ήταν παίκτες που αποκτήθηκαν είτε από ανταλλαγές είτε σαν Free Agents. Και την ίδια λογική ήθελε να ακολουθήσει και φέτος.

Έχοντας τον τίτλο στα χέρια του είναι λογικό ότι θα ήταν ο αγαπημένος προορισμός κάθε παίκτη και όντας και φέτος ένα από

Keywords
Τυχαία Θέματα