New sheriff in town

Τα χρόνια πέρασαν και η παντοδυναμία των Λέικερς στο Λος Άντζελες φαίνεται πως αποτελεί, πλέον, παρελθόν καθώς οι μισητοί συμπολίτες Κλίπερς έχουν αρχίσει να τους παίρνουν τον αέρα. Η ομάδα του Βίνι Ντελ Νέγκρο βγήκε νικήτρια από ακόμα μία εμφύλια μάχη (105-95) επιτείνοντας τον προβληματισμό στο στρατόπεδο των "Λιμνανθρώπων" (έχουν 0-3 μέχρις στιγμής). Οι "Κλιπς" δεν… προβληματίστηκαν από τους 40 πόντους (με 14/23 εντός παιδιάς) που σημείωσε ο Κόμπε Μπράιαντ, κι αυτό γιατί ο Κρις Πολ έκανε τα πάντα στο παρκέ (18 πόντοι, 15 ασίστ) και μαζί με τον Τζαμάλ Κρόφορντ (21 πόντοι) οδήγησαν τους άλλοτε

losers του Λος Άντζελες σε μία σπουδαία νίκη.

"Έβρεξε" τρίποντα

Μπορεί ο τυφώνας "Σάντι" να ανέβαλε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τους Νιού Γιορκ Νικς, αλλά οι παίκτες του Μάικ Γούντσον δεν έδειξαν να προβληματίζονται. Αντιθέτως, προσαρμόστηκαν στις εξελίξεις και με "βροχή τριπόντων" (19/36) ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν παίρνοντας μία επιβλητική νίκη απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ. Οι πρωταθλητές δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ξέφρενο ρυθμό των Νικς, αφού δεν είχαν απάντηση στην… ημιάγρια κατάσταση του Καρμέλο Άντονι (30 πόντοι με 10/28 εντός παιδιάς, 10 ριμπάουντ) και τον επιθετικό πλουραλισμό των αντιπάλων τους (σ.σ.: έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων), γνωρίζοντας φυσιολογικά την πρώτη τους ήττα στο φετινό μαραθώνιο.

"Ρουκέτες" όνομα και πράγμα

Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι αποφασισμένος να δείξει τι εστί… "fear the beard" στο Χιούστον καθώς με μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση οδήγησε τους Ρόκετς στην εκτός έδρας νίκη επί των Ατλάντα Χοκς με 109-102. Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ μετά τους 37 πόντους που σημείωσε στην πρεμιέρα, "χτύπησε" και πάλι και σημειώνοντας 45 (!) πόντους (14/19 εντός παιδιάς, 15/17 βολές) πήρε τη νέα του ομάδα από το χέρι οδηγώντας την στο "διπλό". Από κοντά και ο Τζέρεμι Λιν,  ο οποίος "άγγιξε" το τριπλ νταμπλ (21 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ), αλλά και ο Ομέρ Ασίκ. Ο Τούρκος σέντερ μπορεί να έμεινε άποντος (0/7 εντός παιδιάς), αλλά μαζεύοντας 19 (!) "σκουπίδια" έλεγξε την… εναέρια κυκλοφορία δίνοντας σιγουριά στην ομάδα του. Από πλευράς "Γερακιών", πρώτος σκόρερ ήταν ο Λούις Ουίλιαμς με 22 πόντους, ενώ ο Τζος Σμιθ έκανε νταμπλ νταμπλ έχοντας 18 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Boston, We've Got a Problem

Αν η ήττα στην πρεμιέρα απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ (120-107) μπορεί να χαρακτηριστεί εντός προγράμματος, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για το παιχνίδι με τους Μιλγουόκι Μπακς. Οι Μπόστον Σέλτικς παρουσιάστηκαν νωθροί σε άμυνα και επίθεση με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, αυτή τη φορά από τα "Ελάφια" με 99-88 μέσα στο "σπίτι" τους. Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς δεν μπόρεσε να επιστρέψει από το -18 (76-58) του τρίτου δωδεκαλέπτου με αποτέλεσμα να βρίσκεται έρμαιο στις ορέξεις του Μπράντον Τζένινγκς, ο οποίος έχοντας 21 πόντους, 13 ασίστ και 6 κλεψίματα αποτέλεσε τον απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Ανέλαβε δράση ο "KD"

Η ήττα, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε, στη

Keywords
Τυχαία Θέματα