Αλλάζουν (;) τα δεδομένα...

Γεμάτη από κάθε άποψη ήταν η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον όμιλο Βορρά της Β' Εθνικής καθώς τα πολλά ντέρμπι, αλλά και το "διπλό" ανόδου που πήρε ο Ηρακλής στην έδρα του Αίαντα Ευόσμου ανέβασαν κατακόρυφα το ενδιαφέρον για ακόμα μια φορά. Το basketblog.gr μάζεψε τις πέντε καλύτερες στιγμές αυτής της Κυριακής και, όπως κάθε βδομάδα, σας τις παρουσιάζει.

Που θα σταματήσει;

Εδώ και λίγες εβδομάδες αναφερόμαστε διαρκώς στην αθόρυβη παρουσία

του Στρατωνίου, το οποίο μετράει ήδη πέντε συνεχόμενες νίκες με αποτέλεσμα να έχει "σκαρφαλώσει" στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Δημήτρη Μύθου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το βατό πρόγραμμα που είχε και, πλέον, καλείται να κυνηγήσει την υπέρβαση στις επόμενες αγωνιστικές καθώς ακολουθούν ουκ ολίγα ντέρμπι.

Ο "Γηραιός" επέστρεψε

Ο Ηρακλής ξαναμπήκε σε ρυθμούς πρωταθλήματος μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Οι "κυανόλευκοι" άλωσαν την έδρα του Αίαντα Ευόσμου και παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα επέστρεψε στην κορυφή! Το σύνολο του Θωμά Κωστόπουλου είναι το μεγάλο φαβορί τη φετινή σεζόν και φρόντισε να το αποδείξει σε ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Κάνει την κοιλιά του

Το ξεκίνημα του Αίαντα Ευόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Οι "κόκκινοι" εντυπωσίασαν με το 5/5 που είχαν τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά, πλέον, μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες με αποτέλεσμα να έχουν μείνει πίσω στην κούρσα της πρώτης θέσης. Αυτό το γεγονός, όμως, δεν απογοητεύει κανέναν στον Εύοσμο, αφού ακόμα κι όταν η ομάδα βρισκόταν στην κορυφή, άπαντες τόνιζαν πως στόχος παραμένει η εύκολη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Βίοι αντίθετοι

Οι Δημήτρης Κυριακού (Μαχητές Δόξας Πεύκων) και Λευτέρης Χατζηκυριακίδης (Πιερικός Αρχέλαος) έκαναν ντεμπούτο αυτή την Κυριακή, με τον πρώτο να χαμογελά στο ντέρμπι με τον Φίλιππο Βέροιας και τον δεύτερο να γνωρίζει εντός έδρας ήττα από το Μαρούσι. Οι δύο προπονητές ξεκίνησαν, έτσι, με εντελώς διαφορετικό τρόπο την θητεία τους στον πάγκο της νέας τους ομάδας διάγοντας… βίους αντίθετους.

Πήρε το όπλο του

Οι δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα είχαν απομακρύνει το Ανατόλια από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι νεοφώτιστοι αναζητούσαν την… εξιλέωση στο παιχνίδι με τον Ιωνικό Ιωνίας και τα κατάφεραν δια χειρός Λευτέρη Γαλανίδη. Ο έμπειρος γκαρντ ανέλαβε δράση και σκοράροντας κατά ριπάς οδήγησε την ομάδα του στο "διπλό" που τους διατηρεί σε επαφή με τις πρώτες θέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα