Ανάλυση Δευτέρας (Ελλάδα)

ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το απόλυτο ντέρμπι. Και παιχνίδι που είναι μισός τίτλος αφού αυτός που παίρνει το πλεονέκτημα της έδρας δύσκολα χάνει και τον τίτλο μετά στην Α1. Ο ΠΑΟ ανέτοιμος ακόμα αφού είχε ελλείψεις στην προετοιμασία και πολλές αλλαγές φέτος γενικά με μόλις δύο παίκτες να μένουν από πέρσι.  Και προβληματισμός με τον σέντερ Άρμστρονγκ. Περιμένει γεμάτο και καυτό ΟΑΚΑ και η ομάδα στηρίζεται στην άμυνα. Νίκησε δύσκολα την Καντού εντός στην ευρωλίγκα και πέρασε εύκολα

(με ένα 14-29 στην 3 περίοδο) από το Παλέ με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός είχε την Παρασκευή την Εφές στην Τουρκία στην ευρωλίγκα και γνώρισε την συντριβή με αποτέλεσμα να υπάρχει ήδη γκρίνια αλλά και πίεση καθώς δεν παίζει άμυνα. Γενικά όμως έτοιμη ομάδα και ίδια με πέρσι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δείχνει πιο έτοιμος ο Ολυμπιακός αλλά δεν χωράνε προγνωστικά καθώς ο ΠΑΟ έχει την έδρα και δεν είναι κακός και ο Ολυμπιακός έρχεται από κάζο στην Τουρκία. Κλειδί η άμυνα στον Σχορτσιανίτη. Κλασικό Νο Bet. Ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει. Ο κακός χάνει. Ο ΠΑΟ ανέτοιμος αλλά είναι ΠΑΟ και έχει την έδρα. Νο Bet και λογικα λόγω πίεσης και άγχους έχει λογική το άντερ 154.

Keywords
Τυχαία Θέματα