"Δεν ακολουθήσαμε τους αρχηγούς"

"Ο Διαμαντίδης και ο Τσαρτσαρής μας έδειξαν το δρόμο, αλλά δεν ακολουθήσαμε". Τάδε έφη Σοφοκλής Σχορτσανίτης μετά το τέλος του αγώνα αναφορικά με την κακή απόδοση των περισσότερων "πρασίνων" στο αποψινό ντέρμπι. Ο θηριώδης σέντερ δεν στάθηκε, όμως, μόνο εκεί, αφού τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να δουλέψουν περισσότερο στη συνέχεια βγάζοντας ακόμα περισσότερη ενέργεια και δίψα για διάκριση.

"Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Φάνηκαν οι αδυναμίες μας. Στο τέλος χρειάστηκε να παίξουμε πιο δυνατά, να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια. Ο Δημήτρης και ο Κώστας

προσπάθησαν να μας δείξουν το δρόμο, αλλά οι υπόλοιποι δεν ακολουθήσαμε. Είναι μεγάλη χρονιά, όπως ξέρουμε η ομάδα είναι νέα. Δεν θα κάτσουμε να λέμε τα ίδια", τόνισε καταρχάς ο "Σόφο" για να συνεχίσει αναφερόμενος στα σκαμπανεβάσματα που έχουν οι "πράσινοι" στην απόδοσή τους:

"Χάσαμε, αλλά κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να βελτιωθούμε στη συχνότητα που παίζουμε άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 40 πόντους και στο τέλος μόνο 24. Πρέπει να περιορίσουμε τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Ο καθένας πρέπει να κοιτάξει τον  τρόπο με τον οποίο θα βοηθήσει την ομάδα ξεκινώντας από την άμυνα".

Όσο για το αν ο Παναθηναϊκός ήταν κακός λόγω έλλειψης ρυθμού, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης σχολίασε: "Όλα είναι θέμα ρυθμού. Δεν είχαμε πολλή κίνηση, αλλά πιστεύω πως από εδώ και πέρα μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε. Το θετικό είναι ότι παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι τέλους. Δεν το εγκαταλείψαμε σε κανένα σημείο. Όπως φάνηκε, όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό", για να καταλήξει αναφερόμενος στην ανάγκη για περισσότερη δουλειά από πλευράς "πρασίνων":

"Χρειάζεται περισσότερη δουλειά, περισσότερη θέληση, περισσότερη δίψα, περισσότερη όρεξη για μπάσκετ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και με μπροστάρη τους προπονητές μας να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα