Ελληνικό… χρώμα στη Βαρκελώνη

Το ντεμπούτο του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο της Εφές Αναντόλου θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη απέναντι στη Μπαρτσελόνα, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με δύο πρώην παίκτες του (από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό), τους Κώστα Παπανικολάου και Τζόι Ντόρσεϊ. Οι τρεις τους μαζί, κατέκτησαν την Ευρωλίγκα τη σεζόν 2011-2012 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν τότε άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά πλέον έχει αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή στην Εφές. Ο Αγγέλου γνωρίζει πολύ καλά πως το έργο του θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, κάτι που τόνισε και ο

ίδιος πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Ξεκινάμε το δεύτερο μέρος της Ευρωλίγκας, στο ΤΟΠ 16. Θα παίξουμε απέναντι στην ομάδα που παραδοσιακά βρίσκεται στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Ως ομάδα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να κρατάμε όλους τους παραμέτρους του παιχνιδιού, και κυρίως να ελέγξουμε τον ρυθμό, τα ριμπάουντ και τις συνεργασίες δύο παικτών».

Από την πλευρά του ο άλλος Έλληνας της «οικογένειας» της τουρκικής ομάδας, Κώστας Βασιλειάδης υπογράμμισε: «Φυσικά, παίζοντας το πρώτο παιχνίδι του ΤΟΠ 16 στη Βαρκελώνη είναι δύσκολο. Νομίζω ότι έχουν μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, με τους παίκτες που διαθέτουν. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά μετά την αλλαγή του προπονητή. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε σκληρά απέναντι στην Μπαρτσελόνα και να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα