Φίαρς: "Ψηλά μαζί με την Καβάλα"

Το πόδι του στην Ελλάδα πάτησε πριν λίγη ώρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καβάλας, Τζέρεμι Φίαρς. Ο 27χρονος κόμπο γκαρντ προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και κάνοντας στο basketblog.gr τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του, τόνισε πως βλέπει την Καβάλα ως μία μεγάλη ευκαιρία να ανέβει επίπεδο αγωνιστικά και να κυνηγήσει κάτι καλύτερο στην

καριέρα του.

"Δεν ξέρω πολλά για την Καβάλα. Μόλις έφτασα στην Ελλάδα και σιγά - σιγά προσπαθώ να μάθω κάποια πράγματα για τη νέα μου ομάδα μέσω ίντερνετ. Έχω μιλήσει με τον κόουτς Χουγκάζ, ο οποίος μου έχει αναφέρει στοιχεία για την Καβάλα και την ιστορία της", ήταν οι πρώτες εν Ελλάδι δηλώσεις του Τζέρεμι Φίαρς, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στους στόχους του:

"Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και να βοηθήσω την Καβάλα να φτάσει ψηλά. Θέλω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος".

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κυανόλευκων" δεν έκρυψε, πάντως, τις υψηλές φιλοδοξίες που έχει ερχόμενος στη χώρα μας: "Στόχος μου είναι να βελτιωθώ αγωνιστικά μέσα από την παρουσία μου στην Καβάλα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και έχει πολλές δυνατές ομάδες. Γι αυτό θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να κάνει η Καβάλα ακόμα καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρσι. Θέλω αγωνιζόμενος στην Καβάλα να πάω το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο".

Όσο για τα όνειρά του; "Όπως είπα και πριν θέλω να έχω μία καλή σεζόν και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αυτό θα ήταν αρκετό για μένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα