"Να σκεφτεί με σύνεση και λογική"

Με τις σχέσεις μεταξύ του Νίκου Χατζηβρέττα και της ΚΑΕ Άρης να είναι σε κάκιστο σημείο, οι "κίτρινοι" εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις τους έπειτα από την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής τους. Πριν από λίγο ο πρόεδρος της ομάδας, Λευτέρης Αρβανίτης, με δηλώσεις του ζήτησε από τον Χατζηβρέττα να σκεφτεί με σύνεση και λογική και πλέον αναμένονται τα επόμενα επεισόδια του σίριαλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Αρβανίτη:
"Με έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε την απόφαση

του Νίκου Χατζηβρέττα, να κινηθεί και να πετύχει την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης. Τα ερωτηματικά γι’ αυτήν την απόφαση γίνονται ακόμη πιο έντονα, όταν αυτή ελήφθη σε μία στιγμή, που διαπραγματευόμασταν με την πλευρά του παίκτη για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν.

Σαν νέα διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας εδώ και ένα μήνα, δώσαμε τόσο στον Νίκο Χατζηβρέττα, όσο και στο νομικό του εκπρόσωπο, να καταλάβουν ότι είχαμε διάθεση να διαπραγματευτούμε  και να αναζητήσουμε μία δίκαιη λύση και για τις δύο πλευρές. Ωστόσο, απ’ ό,τι αποδείχθηκε, ούτε η στάση μας, ούτε και η διάθεσή μας εκτιμήθηκαν.

Σαν ΚΑΕ Άρης και προσωπικά σαν Πρόεδρος, ζητώ -έστω και την ύστατη στιγμή- από τον Νίκο Χατζηβρέττα, να σκεφτεί με σύνεση και λογική. Σε διαφορετική περίπτωση, είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της ΚΑΕ Άρης και των χιλιάδων φιλάθλων που αντιπροσωπεύει. Αυτός ο σύλλογος δεν δέχθηκε και ούτε πρόκειται ποτέ να δεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές".

Keywords
Τυχαία Θέματα