Πήρε την πρόκριση το Γκόλντεν Στέιτ (vid)

Την πρώτη έκπληξη στα φετινά πλέι οφ ολοκλήρωσαν χθες το βράδυ οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς καθώς κερδίζοντας εντός έδρας τους Ντένβερ Νάγκετς με 92-88 πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αντίθετα, νέα… παράταση στην αγωνία δόθηκε στο ζευγάρι των Σικάγο Μπουλς με τους Μπρούκλιν Νετς καθώς το "διπλό" που πέτυχε η ομάδα του Πι Τζέι Καρλέσιμο έφερε τη σειρά στο 3-3.

Τα αποτελέσματα:
Σικάγο Μπουλς - Μπρούκλιν Νετς 92-95
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος - Ντένβερ Νάγκετς 92-88

Ένα παιχνίδι, όλη η σεζόν

Σε έβδομη αναμέτρηση θα… λύσουν τις διαφορές τους οι Μπρούκλιν

Νετς με τους Σικάγο Μπουλς καθώς η ομάδα του Πι Τζέι Καρλέσιμο άλωσε την έδρα των "Ταύρων" με 95-92 και έκανε το 3-3 στη σειρά. Οι "μελανόλευκοι" εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις απουσίες των γηπεδούχων (σ.σ.: Κιρκ Χάινριχ και Λουόλ Ντενγκ ήταν εκτός μάχης) και έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων πήραν… παράταση ζωής. Οι Μπρουκ Λόπεζ, Τζο Τζόνσον και Ντερόν Ουίλιαμς σημείωσαν από 17π., ενώ ο Ρέτζι Έβανς έδωσε σπουδαίες λύσεις στους αιθέρες τελειώνοντας το παιχνίδι με 15ριμπ.. Στην αντίπερα όχθη, ο Μάρκο Μπελινέλι πέτυχε 22π., ο Νέιτ Ρόμπινσον πρόσθεσε άλλους 18π., ενώ το δίδυμο των Κάρλος Μπούζερ (14π.-13ριμπ.) και Γιοακίμ Νοά (14π.-15ριμπ.-5κοψ.) παρότι πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση δεν μπόρεσε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

This is… Golden State

Οι "Πολεμιστές" του Γκόλντεν Στέιτ έδειξαν για ακόμα μια φορά (τέταρτη)… τα δόντια τους στους Ντένβερ Νάγκετς και κερδίζοντάς τους με 92-88 πήραν το εισιτήριο για το β' γύρο των πλέι οφ. Η ομάδα του Μαρκ Τζάκσον δεν λύγισε από τον τίτλο του φαβορί που είχε και, παρά τα συνεχόμενα λάθη στην τελευταία περίοδο, διατηρήθηκε μπροστά στο σκορ παίρνοντας τη νίκη - πρόκριση. Ο Στέφεν Κάρι (22π.-8ασ.) ήταν και πάλι ο κορυφαίος των νικητών, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Ντρέιμοντ Γκριν (16π.-10ριμπ.), Άντριου Μπόγκουτ (14π.-21ριμπ.) και Τζάρετ Τζακ (13π.). Εξάλλου, οι φίλοι των "Πολεμιστών" έχουν παραπάνω από έναν λόγους να χαμογελούν καθώς ο Ντέιβιντ Λι επέστρεψε στη δράση σε χρόνο ρεκόρ και αναμένεται να δώσει λύσεις στον επόμενο γύρο των πλέι οφ. Από πλευράς "Σβόλων", ξεχώρισαν οι Αντρέ Ιγκουοντάλα (24π.) και Τάι Λόουσον (17π.), με τον Κώστα Κουφό να συνεισφέρει στην ομάδα του 6π. και 3ριμπ..

Το πανόραμα των πλέι οφ:

ΑΝΑΤΟΛΗ

Προημιτελικά
Μαϊάμι Χιτ (1) - Μιλγουόκι Μπακς (8) 4-0
Μπρούκλιν Νετς (4) - Σικάγο Μπουλς (5) 3-3
Νιου Γιόρκ Νικς (2) - Μπόστον Σέλτικς (7) 3-2
Ιντιάνα Πέισερς (3) - Ατλάντα Χοκς (6) 3-2

Ημιτελικά
Μαϊάμι Χιτ (1) -

ΔΥΣΗ

Προημιτελικά
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (1) - Χιούστον Ρόκετς (8) 3-2
Λος Άντζελες Κλίπερς (4) - Μέμφις Γκρίζλις (5) 2-3
Σαν Αντόνιο Σπερς (2) - Λος Άντζελες Λέικερς (7) 4-0
Ντένβερ Νάγκετς (3) - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (6) 2-4

Ημιτελικά
Σαν Αντόνιο Σπερς (2) - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (6)

Keywords
Τυχαία Θέματα