Ρέθυμνο - Πανιώνιος 78-68

Παρά την απομάκρυνση του Στέργιου Κουφού από τον πάγκο του συλλόγου, το Ρέθυμνο κατάφερε με μία επιβλητική εμφάνιση να νικήσει στην Κρήτη τον Πανιώνιο με 78-68 και να κατακτήσει δύο σημαντικούς βαθμούς στη προσπάθεια που κάνει για την είσοδο στα πλέι οφ. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Χορν και Κάρτερ οι οποίοι πέτυχαν από 16 πόντους έκαστος.

Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν από την αρχή

τον ρυθμό τους και κατάφεραν να πάρουν το πάνω χέρι, χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Κάρτερ ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα της Κρήτης στον επιθετικό τομέα, ενώ αμυντικά ο ΑΓΟΡ, έδειχνε να είναι εξαιρετικός. Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να βρει τους διαδρόμους προς το αντίπαλο καλάθι, με αποτέλεσμα τα Ρέθυμνο να προηγηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 23-15.

Στη συνέχεια η εικόνα παρέμεινε η ίδια, καθώς όποια προσπάθεια της ομάδας της Νέας Σμύρνης για να γυρίσει την κατάσταση έπεσε στο… κενό. Η διαφορά παρέμεινε για την ομάδα της Κρήτης που προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου μισού του αγώνα με 38-32.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η διαφορά ανέβηκε για τους γηπεδούχους που έφτασαν μέχρι και το +15 (49-34). Οι Κρητικοί συνέχισαν το καλό τους παιχνίδι σε επίθεση και άμυνα με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν και να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε τον ΑΓΟΡ να προηγείται με 61-51.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει και ξεκίνησε το τελευταίο δεκάλεπτο με πολλές… υποσχέσεις, ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και το Ρέθυμνο επικράτησε με 78-68 παίρνοντας τους δύο βαθμούς της νίκης.

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 38-32, 61-51, 78-68.
ΡΕΘΥΜΝΟ (Γιαπλές – Μυκονιάτης): Χορν 16 (2), Κλλινικίδης 2, Κόλιμον 9 (1), Αγγελόπουλος 9 (2), Τσόχλας 7, Ντούβνιακ 5 (1), Κόμματος 7 (2), Κάρτερ 16 (1), Λάτοβιτς, Πέτγουεϊ 7.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σφαιρόπουλος): Μπόγρης, Πέιν 3, Αθηναίου, Κις 2, Μίλμπουρν 19 (1), Αθανασούλας 5, Μπατής 4, Γιάνκοβιτς 9 (2), Καββαδάς 7, Παππάς 8, Αγραβάνης 1, Μπούκερ 10.

Keywords
Τυχαία Θέματα