Στο… παρά ένα

Οι 10 έγιναν 12 καθώς Παναθηναϊκός (εξ ου και η φωτογραφία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να συνομιλεί με τον Νίκο Σπανό και τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Γιώργο Χαλβατζάκη και τον Γενικό Διευθυντή Γιώργο Κονδύλη, να παρακολουθούν το τουρνουά του Ρεθύμνου) και Πανελευσινιακός ήταν αναμενόμενο και το είχαμε γράψει ότι θα πάρουν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, για τον Απόλλωνα Πατρών έγινε το αποφασιστικό βήμα, όμως η Καβάλα

προβληματίζει.

Τα χρήματα για την εγγυητική δεν συγκεντρώθηκαν (ακόμα), η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε παράταση για τις 3 Οκτωβρίου, όμως αν κάτι πάει στραβά θα υπάρχουν τέσσερις μέρες στη διάθεση όλων για την όποια διορθωτική κίνηση. Δεν αποφύγαμε το να φτάσουμε στο… παρά πέντε, αλλά ενδεχομένως να μην υπάρχει κι άλλος τρόπος.
Όπως και να 'χει, η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), κατά τη σημερινή συνεδρίαση της, έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ολοκλήρωσε το φάκελό της. Επίσης στην ΚΑΕ Πανελευσινιακός, στην οποία έδωσε προθεσμία, να προσκομίσει το μετοχολόγιο της, εντός 4 μηνών.

Έδωσε άδεια στο σωματείο με την επωνυμία Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Πατρών, να ιδρύσει νέα ΚΑΕ. Το θέμα της χορήγησης πιστοποιητικού, θα εξεταστεί στην προσεχή συνεδρίαση της ΕΕΑ, που ορίστηκε να γίνει στις 3 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Την ίδια ημέρα, θα εξεταστεί και ο φάκελος της ΚΑΕ Καβάλα, η οποία υπολείπεται να προσκομίσει, φορολογική ενημερότητα και εγγυητική επιστολή".

Για τη φορολογική ενημερότητα (αναφερόμαστε στην Καβάλα) ο νόμος έχει δώσει παράταση, όμως αν δεν μαζευτούν τα 100.000 ευρώ της εγγυητικής, θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Το (υποθετικό) ερώτημα σε αυτή την περίπτωση είναι: προλαβαίνουν οι Ίκαροι Σερρών να συστήσουν ΚΑΕ, να μαζέψουν τα χρήματα και να δηλώσουν "παρών" στα… σαλόνια;

Keywords
Τυχαία Θέματα