Αυλαία με νίκη

Το καλύτερο για το τέλος φύλαγε στους φίλους του ο ΑΓΟΡ που στην τελευταία μέρα του 2ου τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης" πέτυχε τη μοναδική του νίκη με 68-65 επί του Απόλλωνα Πάτρας σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά.
Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι τα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου σε έναν αγώνα με αρκετά καλό ρυθμό. Ομως το επιθετικό μπλακ-άουτ του Απόλλωνα μετά τον τραυματισμό του Αργυρόπουλου (διάστρεμμα, αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα Κυπέλλου της προσεχούς Τετάρτης

με τη Ν. Κηφισιά) έδωσε την ευκαιρία στον ΑΓΟΡ να επιβάλει τον δικό του νόμο.

Με πρωταγωνιστή τον Νίκο Αγγελόπουλο έτρεξε σερί 15-4 και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι Ρεθυμνιώτες ξέφυγαν 39-26 δείχνοντας ότι έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Ομως ο Απόλλων δεν τα παράτησε. Παίζοντας μεθοδικά στην άμυνα και με τους ΜακΚόλουμ και Πέτροβιτς να αναλαμβάνουν δράση στην επίθεση η ομάδα του Νίκου Βετούλα αφού μείωσε 50-46 στο 29ο λεπτό έκανε το προσπέρασμα με 57-56 πέντε λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης δίνοντας χαρακτήρα ντέρμπι στα τελευταία λεπτά.

Ο ΑΓΟΡ μετά από αντιαθλητικό φάουλ που κέρδισε ο Πέτγουεϊ πήρε "αέρα" τριών πόντων (62-59 στο 37ο λεπτό), απάντησε ο Απόλλων με τον Πέτροβιτς (62-61) αλλά ο Ντούβνιακ με πέντε σερί πόντους (67-63) χάρισε στους γηπεδούχους την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά.

ΡΕΘΥΜΝΟ: Μπράουν 12 (2), Καλλινικίδης 1, Ουάιτ 8, Αγγελόπουλος 15 (1), Τσαρούχας, Τσόχλας 3 (1), Ντούβνιακ 13 (2), Κάρτερ 2, Λάτοβιτς 2, Πέτγουεϊ 11 (1), Γαλιώτος 1, Σιζόπουλος, Ντιαλό
ΑΠΟΛΛΩΝ Π.: ΜακΚόλουμ 17 (1), Αργυρόπουλος 2, Καπερώνης, Γκραντ 8 (1), Λιανός 4, Δανιήλ 4, Πέτροβιτς 20 (2), Ουόκερ 9 (2), Λυμπέρτης, Γκόρντον, Ζαφείρης, Τέρνερ 1, Θανόπουλος, Μολφέτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα