Κάζο, αλλά...

Ακόμα το... φυσάνε και δεν κρυώνει στον ΠΑΟΚ για την γκέλα, για το κάζο στα Τρίκαλα από τον Αίολο στο Κύπελλο. Και δεν μιλάμε για μια ήττα, αλλά για ήττα αποκλεισμό που πονάει πολύ καθώς… ΠΑΟΚ είσαι και δεν μπορείς να χάνεις από νεοφώτιστο της Α2. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι η ομάδα των Τρικάλων είναι από τις καλύτερες και ας είναι νεοφώτιστη, στην Α2. Και ότι ο ΠΑΟΚ

έχει μισή ομάδα που καλά καλά ανήκει στην Α2! Από την οποία άλλωστε ψώνισε καλά φέτος!

Ο ΠΑΟΚ που ζήτησε και συγγνώμη από τον κόσμο του που τον πάγωσε με το καλημέρα και ενώ τον περιμένει για να πουλήσει διαρκείας και να βγει η χρονιά.. Φυσικά αυτή η ήττα ήταν πολύ βαριά και αχώνευτη για τον ΠΑΟΚ ειδικά όταν προ ημερών είχε περάσει με περίπατο από την Ελευσίνα της Α1. Αλλά όσοι ξέρουν τον ΠΑΟΚ και το φετινό πρωτάθλημα της Α1, γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα δούμε στην πορεία πολλά τέτοια.. κουλά!

Άλλωστε έχει δει κανείς τον φετινό ΠΑΟΚ; Ένας ΠΑΟΚ με δύο μόλις μη Έλληνες. Με τον Χάτσερ στην περιφέρεια τον Αμερικανό και τον Μακ Γκραθ που είναι και Ιρλανδός και… ολίγον και Έλληνας έχοντας τα τελευταία χρόνια δουλέψει πολύ στην χώρα μας! Αυτό μας αρέσει να λέμε την αλήθεια. Είναι ωραίο να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να μην πετάει την μπάλα σε άγνωστους Aμερικανούς και κοινοτικούς αλλά σε Eλληνόπουλα από την Α2 που έχουν την ευκαιρία τους να πιάσουν θέση στα μεγάλα σαλόνια αλλά και στα ταλεντάκια που μάζεψε από όλη την Ελλάδα ο δικέφαλος.

Η παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο είναι εγγύηση ενώ η απόκτηση των έμπειρων έως και γηρασμένων Χαραλαμπίδη και Παπαδόπουλου ήταν απαραίτητη για να έχει σημείο αναφοράς η ομάδα και αρχή για να είναι εξασφαλισμένη. Γιατί ο φετινός ΠΑΟΚ θα είναι μια περίεργη ομάδα.

Με νέα, στην κυριολεξία, παιδιά σε ηλικία, νέα παιδιά στην κατηγορία, χωρίς Αμερικανούς ουσιαστικά και με μερικές παλιές καραβάνες. Μέχρι όλοι αυτοί να μάθουν ο ένας τον άλλον, να βρουν χημεία και ισορροπία, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει μερικές μεγάλες νίκες και εμφανίσεις, αλλά σίγουρα θα έχουμε και περιστατικά τύπου Τρικάλων. Και ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να στηρίξει.

Γιατί η διοίκηση επιχειρεί φτιάχνοντας βασικά δύο προϋπολογισμούς την εξυγίανση του συλλόγου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αλλά και ελληνοποιεί την ομάδα και προσπαθεί να βγάλει μέσα από την σεζόν και 2-3 παίκτες για το μέλλον ώστε σταδιακά να φτιάξει και κορμό και να κάνει και μεγάλη εκ βάθρων ανανέωση. Αυτή η προσπάθεια απαιτεί στήριξη όμως και την χρειάζεται ο σύλλογος καθώς κακά τα ψέματα.

Έχοντας και 300χιλιάρικα παραπάνω μπάτζετ με τα… ψέματα και με 2-3 Αμερικανούς αγνώστου κοπής, τι θα έκανε; Θα χτύπαγε τον Παναθηναϊκό; Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έρχεται από κάζο αλλά το νέο του στιλ και φιλοσοφία αρέσει και ας αργήσουν να έρθουν τα αποτελέσματα και αξίζει της στήριξης από όλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα