Τα αποτελέσματα της Α1 γυναικών

Τεράστια και μεγαλειώδης νίκη του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής! Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν τον Αθηναϊκό και έφυγαν πανευτυχής από το γήπεδο μαζί με το ροζ φύλλο αγώνα, αφού επικράτησαν του αντιπάλου τους με σκορ 83-55. Τα κορίτσια των "πράσινων" είχαν από την αρχή το "πάνω χέρι" στην αναμέτρηση και χάρη στην εξαιρετική

ευστοχία τους στα τρίποντα κατάφεραν να απομακρυνθούν στο σκορ πολύ.

Και στο δεύτερο μέρος, όμως, ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που εγκλώβισε πολύ καλά τον αντίπαλο του, ανοίγοντας μάλιστα την ψαλίδα του σκορ μέχρι στους 14 βαθμούς (61-47), στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Πέντε λεπτά, πριν από τη λήξη, ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά με 20 πόντους, η οποία διαφορά διαρκώς και αυξανόταν!

Ο Αθηναϊκός γεύτηκε τη δεύτερη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα και την τρίτη συνολικά, κάνοντας, έτσι, ένα μεγάλο βήμα προς… τα πίσω, για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Τα αποτελέσματα:

Παναθηναϊκός - Αθηναϊκός 83-55
Ελληνικό - Εύνικος
Τερψιθέα - Κρόνος Αγ. Δημητρίου
Αστέρα Εξαρχείων - Ίκαρος Καλλιθέας
Ολυμπιακός Βόλου - Πανιώνιος

Η επόμενη αγωνιστική (18η, 23-24/02): Εύνικος - Άρης, Κρόνος Αγ. Δημήτριου - Ελληνικό, Αθηναϊκός - Τερψιθέα, Πανιώνιος - Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ - Αστέρας Εξαρχείων, Ίκαρος Καλλιθέας - Ολυμπιακός Βόλου.

Σε λίγο περισσότερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα