"Ξύπνησαν" οι Λέικερς (vid)

Εύκολο βράδυ πέρασαν τα φαβορί στον "μαγικό κόσμο" του ΝΒΑ, καθώς οι θεωρητικά καλύτερες ομάδες πήραν άνετα αυτό που ήθελαν. Οι Λος Άντζελες Λέικερς δείχνουν σιγά - σιγά να βρίσκουν ρυθμό, κάτι το οποίο κατάλαβαν με… επώδυνο τρόπο οι Ντένβερ Νάγκετς, ενώ τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχαν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς που άλωσαν την Ατλάντα επικρατώντας των Χοκς με 113-111 χάρη σε καλάθι του Αλόνζο Τζι με τη λήξη της αναμέτρησης.

Τα αποτελέσματα:
Τορόντο Ράπτορς - Φοίνιξ Σανς 101-97
Σάρλοτ Μπόμπκατς - Φιλαδέλφεια

Σίξερς 98-104
Ορλάντο Μάτζικ - Μπρούκλιν Νετς 86-98
Μπόστον Σέλτικς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 96-78
Νιου Γιορκ Νικς - Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 108-87
Ατλάντα Χοκς - Κλίβελαντ Καβαλίερς 111-113
Μέμφις Γκρίζλις - Ντιτρόιτ Πίστονς 90-78
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Γιούτα Τζαζ 106-94
Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Μιλγουόκι Μπακς 95-85
Σακραμέντο Κινγκς - Ιντιάνα Πέισερς 92-97
Λος Άντζελες Λέικερς - Ντένβερ Νάγκετς 122-103

"Πήρε φωτιά"… το τρίποντο

Δείχνοντας (επιτέλους!) το καλό τους πρόσωπο, οι Λος Άντζελες Λέικερς διέσυραν στο Staples Center τους Ντένβερ Νάγκετς με 122-103 στέλνοντας μήνυμα… ανάκαμψης προς κάθε πλευρά. Οι "Λιμνάνθρωποι" δεν σταμάτησαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να… "πυροβολούν" από την περιφέρεια (17/33 τρίποντα) και σε συνδυασμό με την κυριαρχία των Ντουάιτ Χάουαρντ (28π.-20ριμπ.) και Αντουάν Τζέιμισον (33π.-12ριμπ.) στο "ζωγραφιστό" δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στους "Σβώλους", για λογαριασμό των οποίων ο Κώστας Κουφός είχε 6π. και 4ριμπ. σε εννέα λεπτά συμμετοχής.

{video1}

Εύκολα κι ωραία

Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικράτησαν εντός έδρας των Γιούτα Τζαζ με 106-94, σε ένα παιχνίδι όπου ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έκανε… τα πάντα στο παρκέ. Ο απόφοιτος του UCLA ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης των "Κεραυνών" καθώς έχοντας 23π.-13ριμπ.-8ασ.-7κλεψ. δεν άφησε πολλά περιθώρια… ελπίδας στους "Μορμόνους". Πρώτος σκόρερ της Οκλαχόμα ήταν για ακόμα ένα βράδυ ο Κέβιν Ντουράντ (25π.), ενώ από πλευράς Γιούτα, ο Ενές Καντέρ ηγήθηκε στο σκοράρισμα με 18π..

{video2}

"Ιπποτικό διπλό"

Παρά την κακή τους ψυχολογία, που είναι απόρροια της βαθμολογικής τους θέσης, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι στην αναμέτρηση με τους Ατλάντα Χοκς και, εν τέλει, με καλάθι του Αλόνζο Τζι στην εκπνοή πήραν την εκτός έδρας νίκη με 113-111. Οι "Ιππότες" έκαναν την αντεπίθεσή τους στην τελευταία περίοδο και με τον Άντερσον Βαρεζάο (20π.-18ριμπ.) να είναι ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης, πήραν μία σπουδαία νίκη.

{video3}

Έπαιξαν όσο έπρεπε

Χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα και παίρνοντας σκορ από πολλούς παίκτες, οι Νιου Γιορκ Νικς επικράτησαν άνετα των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 108-87. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη (σε έξι αναμετρήσεις) για τους Νικς, οι οποίοι συνεχίζουν να πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της Ανατολής. Οι Καρ

Keywords
Τυχαία Θέματα