Γιοβάνοβιτς μετά το Παναθηναϊκός – Ντνίπρο: «Μπορώ πια να ανασάνω – Θα διεκδικήσουμε περισσότερα στο Champions League»

22:55 1/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα δύσκολα στη Λεωφόρο, αλλά έστω και με ισοπαλία 2-2 πήρε την πρόκριση επί της Ντνίπρο στα προκριματικά του Champions League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι ανακουφισμένος μετά το ματς.

Στις δηλώσεις του στην Cosmote TV, ο Γιοβάνοβιτς έκανε λόγο για μία σημαντική ημέρα για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό, ενώ ανέβασε και τον… πήχη

ενόψει της Μαρσέιγ, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς

«Θα διεκδικήσουμε πολλά περισσότερα στο Champions League, θα το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι μετά από αρκετά χρόνια είμαστε ξανά Ευρώπη εκεί που αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Για μένα είναι πολύ σημαντική ημέρα, έπεσε ένα τεράστιο βάρος που είχα πάνω μου αυτά τα δύο χρόνια με κάποια πράγματα που είχα πει όταν είχα έρθει στον Παναθηναϊκό. Έστω για μια ημέρα μπορώ να ανασάνω, να κοουτσάρω μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός και με αυτά που έχω πει, έπρεπε να ανταποκριθούμε όλοι. Πολύ σημαντική ημέρα για όλους μας η σημερινή».

Για τη Ντνίπρο: «Βγάλαμε έξω μια πολύ καλή ομάδα, αυτό είναι δεδομένο, αν της δώσεις λίγο χώρο, αν κάνεις λίγα λάθη, αν δεν είσαι πιεστικός στην άμυνα μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Ήταν πολύπλοκο παιχνίδι, είναι καλό που τελείωσε όπως θέλαμε και είμαστε στην επόμενη φάση».

To άρθρο Γιοβάνοβιτς μετά το Παναθηναϊκός – Ντνίπρο: «Μπορώ πια να ανασάνω – Θα διεκδικήσουμε περισσότερα στο Champions League» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα