Λιονέλ Μέσι: Χαμός στην παρουσίαση του από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον υποδέχθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

09:50 17/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Την αποθέωση γνώρισε ο Λιονέλ Μέσι κατά την επίσημη παρουσίαση του από την Ίντερ Μαϊάμι. Περίπου 20.000 θεατές αψήφησαν την καταρρακτώδη βροχή και τους ισχυρούς κεραυνούς και υποδέχθηκε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου.

Μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, η Ίντερ Μαϊάμι παρουσίασε και τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ο Μπουσκέτς και ο Μέσι ήταν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα για 15 χρόνια και θα έχουν πλέον την ευκαιρία να αγωνιστούν και πάλι μαζί στο φινάλε της καριέρας τους.

Bienvenido a

nuestra familia pic.twitter.com/k7VOSGo1lv

Inter Miami CF (@InterMiamiCF) July 17, 2023

Μόλις παρουσιάστηκε, ο Μέσι μίλησε για λίγο στο πλήθος προτού η ομάδα παίξει ένα βίντεο αφιέρωμα στο οποίο οι Τομ Μπρέιντι, Στέφεν Κάρι, DJ Khaled και Γκλόρια και Εμίλιο Εστεφάν καλωσόρισαν τον Μέσι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο που με στήριξε και μου έδωσε αυτή την αγάπη», είπε ο Μέσι στα Ισπανικά και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο Μαϊάμι. Θέλω πολύ να ξεκινήσω τις προπονήσεις. Εχω την ίδια επιθυμία που είχα πάντα να αγωνίζομαι, να κερδίζω και θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Welcome to @InterMiamiCF, Sergio. pic.twitter.com/zGAdE0KcA4

Major League Soccer (@MLS) July 17, 2023

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα να έρθω να παίξω σε αυτή την πόλη με την οικογένειά μου, να επιλέξω αυτό το πρότζεκτ και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα το χαρούμε πολύ, θα περάσουμε καλά και πολύ καλά πράγματα πρόκειται να συμβούν».

Ο Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε στο γήπεδο με την οικογένεια του, ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες της Ίντερ Μαϊάμι τον υποδέχθηκαν θερμά και του έδωσαν την φανέλα με το Νο10.

Soak it in, Leo Messi.

The warmest of welcomes to @InterMiamiCF. pic.twitter.com/STzKSDrBGh

Major League Soccer (@MLS) July 17, 2023

 

 

 

To άρθρο Λιονέλ Μέσι: Χαμός στην παρουσίαση του από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον υποδέχθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα