Όμορφη, φινετσάτη, Style Icon - Αγωνία για την Κέιτ Μίντλετον, το ισχυρό χαρτί της βρετανικής μοναρχίας

13:01 18/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Σαν «βόμβα» έσκασε το απόγευμα της Τετάρτης 17.01.2024 η είδηση για το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον μπορεί να έκανε λόγο για επιτυχημένο και προγραμματισμένο χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα, ωστόσο το γεγονός ότι η Κέιτ Μίντλετον θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 10-14 μέρες καθώς και ότι είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της έως το Πάσχα, φούντωσε τα σενάρια περί

σοβαρού χειρουργείου.

Ποια είναι όμως η σύζυγος του νέου διαδόχου του θρόνου, πρίγκιπα Γουίλιαμ που αποδεικνύεται το πιο ισχυρό χαρτί της βρετανικής μοναρχίας;

Η επόμενη Βασίλισσα της Βρετανίας είναι όμορφη, φινετσάτη, έξυπνη, μορφωμένη, χαμηλών τόνων. 

Η Κάθριν Ελίζαμπεθ Μίντλεντον γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1982 στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Μπερκσάιρ στο Ρέντινγκ της Αγγλίας.

Είναι η μεγαλύτερη κόρη του Μάικλ Φράνσις Μίντλετον, πρώην πιλότου των Βρετανικών Αερογραμμών και της Κάρολ Ελίζαμπεθ Μίντλετον, πρώην αεροσυνοδού. Η Κάθριν έχει μία αδελφή, την Φιλίππα Σάρλοτ, ευρέως γνωστή ως «Πίππα», γεννημένη το 1983, και έναν αδελφό, τον Τζέιμς Ουίλιαμ, γεννημένο το 1987.

Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Η Κέιτ, μεγάλωσε στο Χάππελ Ρόου, Μπάκλμπερυ, κοντά στο Νιούμπερυ, όμως για δύο χρόνια (1984-1986) η οικογένεια Μίντλετον έζησε στο Αμμάν της Ιορδανίας όπου εκεί πήγε σε αγγλικό βρεφονηπιακό σταθμό μέχρι η οικογένειά της να επιστρέψει στο Μπέρκσαιρ. Στα 4 της πήγε στο ιδιωτικό σχολείο Σεντ Άντριους, κοντά στο χωριό Πάνγκμπορν στο Μπέρκσαιρ.

«Είχα πολύ χαρούμενα παιδικά χρόνια. Είμαι πολύ τυχερή, προέρχομαι από μια πολύ δυνατή οικογένεια – οι γονείς μου ήταν πολύ αφοσιωμένοι σε εμάς» έχει εξομολογηθεί η ίδια.

Συνέχισε τις σπουδές της στο Marlborough College στο Ουίλτσαϊρ, όπου ασχολήθηκε πολύ με τον αθλητισμό και έπειτα στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στο Φάιφ της Σκωτίας. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων στο Πανεπιστήμιο Σεντ Άντριους γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Πήρε πτυχίο με Άριστα το 2005 στην Ιστορία της Τέχνης.

Λέγεται ότι κάποτε περπάτησε με ένα διάφανο φόρεμα στην πασαρέλα σε μια φιλανθρωπική επίδειξη μόδας όπου ο Γουίλιαμ καθόταν στην πρώτη σειρά. Λίγο καιρό αργότερα άρχισαν να βγαίνουν. Ο ίδιος ο Γουίλιαμ είχε πει ότι ήταν φίλοι για περισσότερο από ένα χρόνο: «Περάσαμε χρόνο ο ένας με τον άλλον, γελάσαμε, διασκεδάσαμε και συνειδητοποιήσαμε ότι μοιραζόμαστε τα ίδια ενδιαφέροντα και περνούσαμε πολύ καλά».

Τον Νοέμβριο του 2006 η Κέιτ πήρε τη θέση της accessory buyer στην αλυσίδα καταστημάτων ρουχισμού Jigsaw. Επίσης δούλευε μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 ημιαπασχολούμενη στην εταιρεία των γονέων της «Party Pieces» ως φωτογράφος καταλόγων, σχεδιάστρια της ιστοσελίδας και υπάλληλος μάρκετινγκ.

Πώς ξεκίνησε το βασιλικό ρομάντζο

Ο Γουίλιαμ και η Κάθριν ξεκίνησαν τη σχέση τους κατά τη φοίτησή τους στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους. Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση έγινε τον Μάρτιο του 2004, όταν βρέθηκαν μαζί στο Κλόστερς για σκι.

Εκεί τραβήχτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες τους, με τον Τύπο να οργιάζει για το αν η συγκεκριμένη κοπέλα αποτελούσε το κορίτσι του Πρίγκιπα. Και όπως ήταν φυσικό δεν σταμάτησαν να την φωτογραφίζουν στις καθημερινές εξόδους της.

Οι δυο τους στη συνέχεια χώρισαν με τις εφημερίδες να ψάχνουν διακαώς τους λόγους του χωρισμού. Σειρά είχαν και οι φήμες που ήθελαν τον Γουίλιαμ να περνάει χρόνο με νεαρές κοπέλες και ότι στην ηλικία των 24, αισθανόταν πολύ νέος για να παντρευτεί.

Τον Ιούνιο του 2007, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ επέμεναν ότι ήταν μόνο δύο καλοί φίλοι στις φήμες που τους ήθελαν ξανά μαζί. Η Κάθριν και η οικογένειά της παρευρέθηκαν στο Concert for Diana (Συναυλία για την Diana) στο Στάδιο Γουέμπλεϊ.

Εκεί, εκείνη και ο Γουίλιαμ κάθισαν μακριά ο ένας από τον άλλο. Αργότερα, παρατηρήθηκε ότι το ζευγάρι έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις επανειλημμένα και πολλά μέσα, όπως το BBC και η Daily Mail, μιλούσαν για «αναζωπύρωσαν του ειδυλλίου». Αργότερα, η Κέιτ παρευρέθηκε στον γάμο του ξαδέλφου του Γουίλιαμ, Πίτερ Φίλιπς, παρόλο που εκείνος δεν κατάφερε να πάει.

Τον Απρίλιο του 2008, η Κέιτ Μίντλετον συνόδευσε τον Γουίλιαμ όταν “πήρε τα φτερά” του από τη RAF (RAF wings), (σ.σ. αποφοίτησε από το Royal Air Force College Cranwell) και στις 16.06.2008 παρευρέθηκε στην τελετή ένταξης του Πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Τάγμα της Περικνημίδας μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Έτσι, ο Γουίλιαμ και η Κέτι ήταν και πάλι ζευγάρι και πλέον επίσημα.

Ο γάμος και τα τρία παιδιά 

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στην Κένυα τον Οκτώβριο του 2010, όπου ο Γουίλιαμ έδωσε στην Κέιτ το ζαφειρένιο δαχτυλίδι της μητέρας του, Νταϊάνα.

Το δαχτυλίδι της Νταϊάνα – Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε επίσημα στις 16 Νοεμβρίου του 2010. Στις 29 Απριλίου 2011 έγινε και ο γάμος τους, στο Αββαείο του Γουέστμινστερ όπου πριν από 14 χρόνια είχε γίνει και η κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Τον γάμο τους παρακουλούθησαν τουλάχιστον 300 εκατομμύρια άνθρωποι εκ των οποίων τα 26 ήταν Βρετανοί που παρακολούθησαν το γεγονός live.

Λίγες ώρες πριν τον γάμο τους έλαβαν τον τίτλο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Κέιτ ή Κάθριν συστήθηκε επισήμως στην δημόσια ζωή και στα βασιλικά της καθήκοντα στις 24 Φεβρουαρίου 2011, δύο μήνες πριν τον γάμο της. Αντίθετα με την πλειοψηφία των νυφών που παντρεύονται μέλη βασιλικής οικογένειας, η Κέιτ δεν προέρχεται από βασιλική ή αριστοκρατική οικογένεια.

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μερικούς μήνες μετά τον γάμο τους, έγιναν κάποιες αλλαγές στον νόμο της διαδοχής του βρετανικού θρόνου και σύμφωνα με αυτές το φύλο του πρώτου παιδιού του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ δεν θα είχε σημασία και θα έμπαινε αυτομάτως στην γραμμή διαδοχής αμέσως μετά τον πατέρα του.

Το πριγκιπικό ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Τον Πρίγκιπα Τζορτζ του Κέιμπριτζ (Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις, 22 Ιουλίου 2013), την Πριγκίπισσα Σάρλοτ του Κέιμπριτζ (Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα, 2 Μαΐου 2015) και τον Πρίγκιπα Λούι του Κέιμπριτζ (Λούις Άρθουρ Τσαρλς, 23 Απριλίου 2018). Και τα τρία τους παιδιά γεννήθηκαν στο Νοσοκομείο Σεντ Μέρι όπου είχε γεννηθεί και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ το 1982.

Πηγή φωτογραφίας: Reuters 

Η Κέιτ Μίντλετον όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γίνει βασιλιάς, θα γίνει βασίλισσα της Βρετανίας. Μένει στο παλάτι του Κένσιγκτον μαζί με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά τους και περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο Νόρφολκ το εξοχικό τους στο κτήμα στο Σάντριγχαμ.

Η Κέιτ Μίντλετον έχει σαν μοναδική της απασχόληση τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στις οποίες παρίσταται ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

«Style icon», αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού για το στιλ της και γενικότερα για το γούστο της στη μόδα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει συμπεριληφθεί σε πολυάριθμες λίστες με τους καλύτερα ντυμένους, αφού κάθε της εμφάνιση αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις…

To άρθρο Όμορφη, φινετσάτη, Style Icon - Αγωνία για την Κέιτ Μίντλετον, το ισχυρό χαρτί της βρετανικής μοναρχίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όμορφη, Style Icon - Αγωνία, Κέιτ Μίντλετον,omorfi, Style Icon - agonia, keit mintleton