Τα ορμητικά νερά παρέσυραν και βούλιαξαν σπίτι στη βόρεια Εύβοια - Στο έλεος της κακοκαιρίας Elias η περιοχή

14:39 28/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Έρμαιο των ορμητικών νερών έγινε ένα σπίτι στη βόρεια Εύβοια, λόγω των πλημμυρών που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Elias που «σφυροκοπά» την περιοχή αλλά και τη Θεσσαλία.

Οι εικόνες καταστροφής στην Εύβοια είναι πρωτόγνωρες και συγκλονιστικές. Η κακοκαιρία Elias δεν δείχνει κανένα έλεος και οι πλημμύρες που προκαλούνται από τις σφοδρές βροχές και καταιγίδες παρασύρουν ολόκληρα σπίτια και τα οδηγούν στη θάλασσα.

Αυτό φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο από το evima.gr, όπου ένα σπίτι στην Κρύα Βρύση στη βόρεια Εύβοια παρασύρθηκε από τα νερά και

έφτασε μέχρι τη θάλασσα. Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο, Βασίλη Στάμου, πρόκειται για ένα εξοχικό, το οποίο δεν κατοικείται.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το νερό άρχισε να διαλύει σταδιακά το ανάχωμα που υπήρχε δίπλα στο ποτάμι και όταν αυτό υποχώρησε πλήρως, το νερό με μεγάλη ορμή παρέσυρε όλο το σπίτι με την κοίτη του ποταμού να ανοίγει ακόμα περισσότερο.

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια ώρα, πέραν των συγκλονιστικών εικόνων από τις καταστροφές της κακοκαιρίας Elias στη βόρεια Εύβοια, όλοι παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις σχετικά με την πτώση του ελικοπτέρου στην περιοχή. 

To άρθρο Τα ορμητικά νερά παρέσυραν και βούλιαξαν σπίτι στη βόρεια Εύβοια - Στο έλεος της κακοκαιρίας Elias η περιοχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εύβοια -, Elias,evvoia -, Elias