Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

09:36 12/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Άρης μετακομίζει στο αντίθετο ζώδιο σου σήμερα και θα είναι καλεσμένος στον τομέα της συνεργασίας σου μέχρι τις 24/11. Αυτή η επιρροή ζωντανεύει, αναζωογονεί και ενεργοποιεί τις σχέσεις σου με τους άλλους ειδικά τις συνεργασίες. Ωστόσο μερικές φορές προκαλεί

συγκρούσεις.

Σίγουρα θα υπάρχει αυξημένη δραστηριότητα ή παρορμητικότητα στις αλληλεπιδράσεις σου. Τα προβλήματα που εμποτίζονται σε μια σχέση έχουν τον τρόπο να βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα. Επιδίωξε να αποκτήσεις και να αναγνωρίσεις το ρόλο σου στις συγκρούσεις για καλύτερα αποτελέσματα. Με την επίγνωση, μπορεί να είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να φέρεις νέα ενέργεια σε μια στενή σχέση.

Δίδυμοι: Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα, φέρνοντας δυναμική ενέργεια σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Έχεις κίνητρα για να κάνεις περισσότερη δουλειά ή να φροντίσεις καλύτερα την υγεία και την ευεξία σου την επόμενη περίοδο.

Δυσκολίες προκύπτουν αν αισθάνεσαι ότι οι άλλοι πιέζουν τη δουλειά σου ή σου λένε τι να κάνεις, αλλά μην ενδώσεις στην ανυπομονησία τους. Αυτός ο κύκλος που θα διαρκέσει έως τις 24/11 είναι δυνατός για να δώσεις όλες σου τις δυνάμεις σε προκλητικά έργα που αυξάνουν τα κίνητρα σου. Η ανεξάρτητη εργασία είναι προτιμότερη, καθώς διαπιστώνεις πως οι άλλοι δεν είναι τόσο γρήγοροι όσο εσύ ή δεν έχουν τα ίδια κίνητρα.

Καρκίνος: Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα, φέρνοντας δυναμική ενέργεια στον τομέα του ρομαντισμού και της ευχαρίστησης μέχρι τις 24/11. Αυτή η επιρροή σε βοηθά να ενισχύσεις την πρωτοβουλία και το θάρρος σου και είναι σημαντικό να σημειώσεις ότι μερικές φορές, μπορεί να λείπει κάποια ζεστασιά από την προσέγγιση σου στις σχέσεις.

Ωστόσο τα πράγματα σπάνια είναι βαρετά με αυτή τη διέλευση. Η αυτοεπιβεβαίωση έρχεται πιο φυσικά τις επόμενες βδομάδες. Είσαι πρόθυμη να αναλάβεις προσωπικά ρίσκα με την καρδιά σου και τις δημιουργικές σου παρορμήσεις και είσαι πιο γρήγορη απ’ το συνηθισμένο να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες καθώς αυτές εμφανίζονται.

Λέων: Ο Άρης μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα για μια διαμονή μέχρι τις 24/11. Αυτή η μετατόπιση βάζει αυτόν τον φλογερό πλανήτη σε μια προκλητική θέση σε σχέση με το ζώδιο σου και μερικές φορές αυτή η διέλευση μπορεί να είναι λίγο χαοτική ή ταραχώδης, σαν να παλεύεις με την παλίρροια.

Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις εσωτερικά πριν αποκτήσεις το κίνητρο να διεκδικήσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο μπορεί να είσαι πολύ παραγωγική σε ορισμένους τομείς, που σχετίζονται κυρίως με την ανάληψη δράσης με την οικογένεια ή το σπίτι και την αντιμετώπιση θεμάτων που έχεις θάψει ή έχεις αναβάλλει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023,pebti 12 oktovriou 2023