Η DS Automobiles επενδύει στα ονειρεμένα ταξίδια

Η DS Automobiles συνεχίζει την παράδοση να παρουσιάζει τις νέες Collection της κάθε χρόνο, όπως συμβαίνει στον κόσμο της υψηλής μόδας. Αυτές οι μοναδικές προτάσεις αποτελούν ισχυρή έκφραση μιας αναγνωρισμένης τεχνογνωσίας που ενσαρκώνει τις αξίες της DS Automobiles. Η συλλογή 2024 είναι μια πλούσια συνεργασία με ένα σύμβολο της γαλλικής ιστορίας.


Έναν άνθρωπο που ήταν ταυτόχρονα ποιητής και ταξιδιώτης, συγγραφέας και ήρωας: τον Αντουάν ντε Σαντ Εξιπερί. Οι ιστορίες του ενέπνευσαν την ομάδα της DS Automobiles και έδωσαν το έναυσμα για τρία μοντέλα με ξεχωριστά χαρακτηριστικά,

που συνδέονται με τέσσερα από τα έργα του: Ο Μικρός Πρίγκιπας, Ταχυδρομείο του Νότου, το Κάστρο και η Νυχτερινή Πτήση.

“Οι συλλογές μας, είναι μια προφανής αναφορά στον κόσμο της υψηλής μόδας. Κάθε χρόνο, είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε τις αξίες μας και να παρουσιάσουμε την καλύτερη τεχνογνωσία μας, εφαρμόζοντας ένα ιδιαίτερο σημείο έμπνευσης με τη μορφή μιας αποκλειστικής σειράς”, αναφέρει η Άγκνες Τεσόν-Φαζέ, Διευθύντρια Προϊόντων της DS Automobiles.

Από τα νεανικά του χρόνια, ο Αντουάν ντε Σαντ Εξιπερί ερωτεύτηκε τον ουρανό και τους αστερισμούς του. Αυτή η πρώιμη γοητεία για την αεροπορία, τον οδήγησε στις τάξεις της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, υποκινώντας έτσι το ανθισμένο πάθος του για τις πτήσεις. Στη συνέχεια, ο Αντουάν ντε Σαντ Εξιπερί επέκτεινε την καριέρα του ως πιλότος αεροπορικής εταιρείας για διάφορους αερομεταφορείς.

Οι σόλο περιπλανήσεις του, με νυχτερινές πτήσεις στην αχανή έρημο Σαχάρα, αποτέλεσαν γόνιμη πηγή έμπνευσης για το λογοτεχνικό του έργο. Τα ταξίδια του στον αέρα τροφοδότησαν τη φαντασία του και οδήγησαν σε πολλές από τις πιο αξιοσημείωτες ιστορίες του, όπως το «Ταχυδρομείο του Νότου» και η «Νυχτερινή πτήση». Η φιλοσοφία του για τη ζωή, πηγάζει από τις σελίδες του «Μικρού Πρίγκιπα».


Αυτή είναι μια ιστορία που εξακολουθεί να έχει απήχηση μέχρι σήμερα στους αναγνώστες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, υπενθυμίζοντας έτσι τη σημασία της αγάπης, της φιλίας και του μεγαλείου του κόσμου γύρω μας. Ο Αντουάν ντε Σαντ Εξιπερί παραμένει αναμφισβήτητα το αθάνατο σύμβολο της επιθυμίας της ανθρωπότητας να αγγίξει τα αστέρια.

Η Collection Antoine de Saint Exupéry, η οποία προσφέρεται στα μοντέλα DS 3, DS 4 και DS 7, εισάγει μια αποκλειστική κοινή υπογραφή, στενά συνδεδεμένη με την ιστορία του καλλιτέχνη. Κάθε μοντέλο διατίθεται με ένα νέο ειδικό χρώμα «Night Flight». Αυτό το περλέ χρώμα δημιουργεί λεπτές χρυσές αντανακλάσεις, όπως ο έναστρος ουρανός την αυγή.

Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό αναβιώνει τη γλώσσα των αεροπόρων του πρώτου μισού του 20ου αιώνα με ένα ζεστό και ανθεκτικό δέρμα Nappa Criollo Brown, το οποίο απεικονίζει μια μοναδική τεχνογνωσία επεξεργασίας του και τη χρήση πολυτελών υλικών που είναι αγαπητά στην DS Automobiles. Τα δέρματα συνοδεύονται από μια ολοκαίνουργια τεχνική κεντήματος στο τελείωμα του ταμπλό για να θυμίζει το ίχνος ατμών ενός αεροσκάφους.

Διάφορα εσωτερικά και εξωτερικά ένθετα, καθώς και διακοσμητικά στα μαρσπιέ των θυρών, ολοκληρώνουν την υπογραφή της αποκλειστικής Collection Antoine de Saint Exupéry. Αυτές οι πινακίδες περιλαμβάνουν αποσπάσματα και σχέδια, από τα εμπνευσμένα έργα, και την υπογραφή του Αντουάν ντε Σαντ Εξιπερί. Το σκίτσο του παραπέμπει στην άτρακτο ενός αεροπλάνου.


Ο έλικας στη μέση θυμίζει ένα αστέρι που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για τους αεροπόρους και γενικότερα τους ταξιδιώτες. Στα πλαίσια του εορτασμού του λανσαρίσματος της συγκεκριμένης Collection, ένα πιστοποιητικό ονομασίας ενός αστεριού θα προσφερθεί στους ογδόντα πρώτους Ευρωπαίους πελάτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα