Δέκα χρόνια συνεργασίας Globe One Digital και Kaizen Gaming

Δέκα χρόνια συνεργασίας συμπληρώνουν η Globe One Digital και η Kaizen Gaming. Στο πέρασμα αυτής της δεκαετίας, η Globe One Digital έχει αποτελέσει στρατηγικό συνεργάτη σε θέματα digital marketing για τη Stoiximan. Σταδιακά, η συνεργασία επεκτάθηκε και στο διεθνές brand της Kaizen Gaming, το Betano.

Η Globe One Digital παρέχει στην Kaizen Gaming μία ευρεία γκάμα digital υπηρεσιών με κυριότερη τη διαχείριση διαφόρων διαφημιστικών καναλιών και κυρίως, τους

λογαριασμούς Google Ads για το brand Stoiximan στην Ελλάδα και Betano στο εξωτερικό.

Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες business consulting, διαμόρφωσης ψηφιακής στρατηγικής, ανάλυσης δεδομένων για την αγορά και τον ανταγωνισμό για τα brands Stoiximan και Betano. «Θα συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τη συνεργασία μας διαρκώς, ώστε να χτίσουμε τις μελλοντικές επιτυχίες», αναφέρει ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan.

«Η συνεργασία με την Kaizen Gaming μας βοήθησε να αναπτυχθούμε περαιτέρω και να δημιουργήσουμε καινοτόμες λύσεις. Τώρα, ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα βήματα στη συνεργασία μας, βάζοντας υψηλότερους στόχους», επισημαίνει ο Δημήτρης Παπουτσής, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Globe One Digital. Το μέλλον για τις δύο εταιρείες αναμένεται να είναι ακόμη πιο καινοτόμο, με στόχο να «ξεκλειδώσουν» το επόμενο επίπεδο υπηρεσιών στο digital marketing και να διαμορφώσουν νέα δεδομένα στον κλάδο, όπως επισημαίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα