Η CX Futurist και συγγραφέας, Blake Morgan στο 19ο Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών

Την Blake Morgan, μια εκ των πρωτοπόρων στο customer experience, την οποία μάλιστα η Meta χαρακτηρίζει ως «Queen of CX», θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει, για πρώτη φορά, ζωντανά από το Λος Άντζελες, το ελληνικό κοινό του 19ου Συνεδρίου Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών, στις 6 Ιουνίου. Η Blake Morgan είναι CX Futurist και συγγραφέας δυο bestseller, ενώ συνεργάζεται με δεκάδες πολυεθνικές ως σύμβουλος CX.

Παράλληλα, φιλοξενεί

online φόρουμ διαλόγου, «τρέχει» δυο podcast και κανάλι στο YouTube. Σημειώνεται ότι το τελευταίο βιβλίο της με τίτλο «The Customer of the Future» καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στη λίστα Top 100 Future of Technology Books of All Time από το Book Authority.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Boussias Events και το ΕΙΕΠ στο Αμφιθέατρο OTEAcademy στις 6 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο website του συνεδρίου: https://www.customerserviceconference.gr/.

Keywords
Τυχαία Θέματα
CX Futurist, Blake Morgan, 19ο Συνέδριο Κορυφής, Εξυπηρέτηση Πελατών,CX Futurist, Blake Morgan, 19o synedrio koryfis, exypiretisi pelaton