Η Peugeot εντείνει τη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη

Σε συνέχεια της παρουσίασης «E-Lion Day» που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2023, η Peugeot παρουσιάζει σήμερα τη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς και τις σημαντικές και διαρθρωτικές δράσεις πίσω από τη φιλοδοξία της.

Οι δράσεις αυτές περιλαμβάνουν μια γκάμα που να είναι 100% εξηλεκτρισμένη, ευρύτερη από κάθε ευρωπαϊκή mainstream μάρκα, που καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών, τόσο των ιδιωτών όσο και των εταιρικών πελατών, τεχνολογία ChatGPT που προσφέρεται σε όλους τους πελάτες της, σε όλη τη γκάμα των επιβατικών

και επαγγελματικών οχημάτων, καθώς και το «Peugeot Allure Care».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στους πελάτες του νέου Peugeot E-3008, το οποίο καλύπτει όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου έως και οκτώ χρόνια/160.000km. Η Peugeot γίνεται έτσι η πρώτη ευρωπαϊκή μάρκα που προσφέρει μια τόσο εκτεταμένη κάλυψη σε ένα από τα μοντέλα της. Επιπλέον, η Peugeot ενισχύει τις δράσεις της στην κυκλική οικονομία, σύμφωνα με τη στρατηγική «4R» του ομίλου Stellantis: Remanufacture, Repair, Reuse, and Recycle (Ανακατασκευή, Επισκευή, Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση), ενώ δεσμεύεται για την εκπαίδευση και ανακοινώνει τη συνεργασία με την Born Free. Το E-Lion project βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της μάρκας για τη δημιουργία της βιώσιμης κινητικότητας του αύριο.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση 360 μοιρών που υπερβαίνει την ηλεκτροκίνηση των οχημάτων και βασίζεται σε πέντε «Ε-πυλώνες»: Ecosystem, Experience, Electric, Efficiency, Environment.

Keywords
Τυχαία Θέματα