Η μυθοπλασία του Alpha φιναλίστ στα GEMA

Ξανά φιναλίστ στα ευρωπαϊκά βραβεία του παγκόσμιου οργανισμού «The Global Entertainment Marketing Academy of Arts & Sciences» είναι η μυθοπλασία του Alpha. Συγκεκριμένα, τρεις(3) σειρές της μυθοπλασίας Alpha ξεχώρισαν με τα trailer τους και συγκαταλέγονται στους φιναλίστ των Ευρωπαϊκών βραβείων GEMA (Global Entertainment Marketing Awards).

Τα campaign trailer του «Σασμού», του «Προξενιού

της Ιουλίας» και των «Φόνων στο Καμπαναριό» συγκαταλέγονται στις καλύτερες ευρωπαϊκές marketing καμπάνιες τηλεοπτικών καναλιών και διεκδικούν την κορυφαία διάκριση στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Amsterdam, στις 5 Ιουνίου. «Ο Alpha είναι το “σπίτι” της καλής μυθοπλασίας.

Το κανάλι το οποίο παρουσιάζει σειρές για όλη την οικογένεια και για όλα τα γούστα, με σεβασμό στον θεατή, σε παραγωγές προσεγμένες, ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Γι’ αυτό είναι το ελληνικό κανάλι, το οποίο σταθερά βρίσκεται στους Final 5 των GEMA και μάλιστα φέτος είναι το μοναδικό ελληνικό κανάλι της ελεύθερης τηλεόρασης που έχει καταφέρει αυτή τη διάκριση», αναφέρει ο σταθμός σε ανακοίνωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα