Euroleague: Ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Μακάμπι (83-85) – Νίκη ή αποκλεισμός από το final4 την Πέμπτη

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φέρει στο σουτ ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο έχοντας βρεθεί στο -18 αλλά το σουτ της νίκης από τον Κέντρικ Ναν δεν βρήκε στόχο. Έτσι η Μακάμπι νίκησε με 85-83 και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα για πρόκριση στο Final Four.

Η αργοπορημένη αφύπνιση του Παναθηναϊκού,

δεν του επέτρεψε την ολική επαναφορά (57-39 στο 24΄) και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο (1-2 στη σειρά), όσον αφορά την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βερολίνου. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 85-83 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο Game 3 επί σερβικού εδάφους, με τους Ισραηλινούς να απέχουν μία νίκη από την επιστροφή τους στην καταληκτική φάση της Euroleague. Πλέον το Game 4 (2/5) και πάλι στην ουδέτερη Aleksandar Nikolic Hall αποκτά χαρακτήρα «τελικού» για τον Παναθηναϊκό – η πρόκριση είναι στις 3 νίκες.

Ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί, επιδιώκοντας τη νίκη που θα φέρει ξανά τη σειρά στο ΟΑΚΑ για το πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα.

Κορυφαίος των Πρασίνων ήταν ο Κέντρικ Ναν, που προσπάθησε με 25 πόντους να δώσει τη νίκη στην ομάδα, αλλά αστόχησε στο τελευταίο σουτ. Πολύ καλός και ο Παπαπέτρου, αλλά ο άποντος Σλούκας φαίνεται ότι ήταν κρίσιμος παράγοντας για την τελική έκβαση του αγώνα, όπως και οι πολλές χαμένες βολές των παικτών του Παναθηναϊκού, ιδίως του Λεσόρ.

Τα δεκάλεπτα: 23-11, 46-37, 67-56, 85-83

Διαβάστε επίσης:

Ιταλία: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς της Κάλιαρι και της Τζένοα (Video)

Euroleague: Πρόστιμα σε Αταμάν και Παναθηναϊκό για όσα είπαν για τη διαιτησία με τη Μακάμπι

Επίσημο: Στις 25 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Euroleague, Ήττα, Παναθηναϊκό, Μακάμπι, 85-83,Euroleague, itta, panathinaiko, makabi, 85-83