Kασσελάκης από Δράμα: «Στείλτε μήνυμα στην κυβέρνηση – Όλοι μαζί θα πετύχουμε»

Θερμά υποδέχτηκαν οι κάτοικοι της Δράμας τον Στέφανο Κασσελάκη. Τον χειροκρότησαν, του έδωσαν λουλούδια, ενώ ο σύλλογος παραπληγικών του χάρισε λεύκωμα με φωτογραφίες της Δράμας. Από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης παρότρυνε τους κατοίκους να στείλουν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση με αφορμή τα προβλήματα που άκουσε ότι βιώνουν.

«Είσαι αληθινός, φρόντισε την Ελλάδα» είπε μία πολίτης στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μία μαθήτρια του είπε ότι το έσκασε από το… σχολείο για να τον δει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε

με πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. «Μας απαξιώνουν, δεν έχουμε τρένο, δεν έχουμε Εγνατία» είπαν οι κάτοικοι, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Παιδιά με κάθε σεβασμό, η χώρα έχει κυβέρνηση τα τελευταία 5 χρόνια, εάν δεν έχει υπάρξει πρόοδος στις υποδομές, στείλτε της ένα μήνυμα. Τόσα χρήματα του κράτους χάνονται σε σπατάλες».

Ο Στέφανος Κασσελάκης περπατώντας στην πόλη μπήκε σε αρκετά καταστήματα και συνομίλησε με εργαζόμενους και επιχειρηματίες.

«Είσαι αληθινός, φρόντισε την Ελλάδα», του είπε μία πολίτης, ενώ, από όπου πέρναγε άκουγε «καλή επιτυχία» για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενόψει των ευρωεκλογών, με τον πρόεδρο να απαντά «Όλοι μαζί, θα πετύχουμε».

Ένας πολίτης ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη «νομιμότητα – να πληρώσουν αυτά που χρωστάνε – ο ελληνικός λαός πλήρωσε πανωτόκια, έχασε σπίτια – έλεγχο στους πολιτικούς. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Ακρόπολη, είναι και οι νόμοι που διέπουν τους πολιτικούς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η φορολογία μάς έχει γονατίσει δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε» είπε με αγωνία, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πολίτης στη Δράμα.

Στη διάρκεια της περιοδείας, μία μαθήτρια αποκάλυψε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ότι το έσκασε από το σχολείο για να τον δει. Η ίδια μάλιστα είπε στο Στέφανο Κασσελάκη πως βλέπει σε αυτόν μέλλον, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να της λέει «εσύ είσαι το μέλλον».

Διαβάστε επίσης:

«Αδυνατώ να υπογράφω απευθείας αναθέσεις» – Επιστολή «βόμβα» από τον πρόεδρο του ΕΛΓΟ στον πρωθυπουργό, «καρφώνει» Αυγενάκη

Κασσελάκης για απόπειρα δολοφονίας του Φίτσο: Η βία δεν έχει καμία θέση στις δημοκρατίες μας

Συμφωνία των Πρεσπών: Πρωτοβουλία Τσίπρα και Ζάεφ για διεθνή διάσκεψη – Για την ειρήνη και τη βιώσιμη ανάπτυξη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kασσελάκης, Δράμα, Στείλτε, – Όλοι,Kasselakis, drama, steilte, – oloi