Ασπρόπυργος: Προσωρινά ελεύθερος ο οδηγός εταιρικού λεωφορείου που κατηγορείται ότι βίασε 27χρονη υπάλληλο (videos)

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε, μέχρι την απολογία του, ο 46χρονος οδηγός εταιρικού λεωφορείου, που κατηγορείται για τον βιασμό 27χρονης υπαλλήλου στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας στις αρχές, ο οδηγός του λεωφορείου οδήγησε την 27χρονη σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 6 το πρωί της περασμένης Δευτέρας (13/5). Η 27χρονη γυναίκα περίμενε το λεωφορείο της εταιρείας στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου. Όταν το όχημα έφτασε, ο δράστης της είπε πως, αφού ήταν γεμάτο, θα γύρναγε να την παραλάβει μόνη της. Έτσι έκανε και με αυτήν την πρόφαση την απομόνωσε, προκειμένου να προβεί στις πράξεις του.

Στη συνέχεια, οδήγησε την 27χρονη σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο δράστης τη συμβούλευσε να ηρεμήσει και στη συνέχεια την άφησε στη δουλειά της.

Η κοπέλα, που ήταν σε κατάσταση σοκ και αιμορραγούσε, πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον βιαστή, ενώ της παρασχέθηκαν και οι πρώτες βοήθειες σε κλινική. Η ασφάλεια Ασπροπύργου εντόπισε τον δράστη και τον συνέλαβε.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στο Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο

Κέρκυρα: 16χρονη συνελήφθη για ξυλοδαρμό της μητέρας της

Πώς βλέπουν οι Έλληνες την Ελλάδα σήμερα; Τι λένε για κόμματα, πολιτική, θρησκεία και οι καθημερινές τους συνήθειες (Πίνακες)

Keywords
Τυχαία Θέματα