Χαμός στα καλλιστεία στις ΗΠΑ: Μαζικές παραιτήσεις εστεμμένων – Εκφοβισμός πίσω από την επιστροφή των στεμμάτων; (Video)

Μυστήριο επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα καλλιστεία των ΗΠΑ, καθώς οι εστεμμένες αρνούνται τον τίτλο τους με τη μία μετά την άλλη να παραδίδουν το στέμμα τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 24χρονη «Miss USA», Noelia Voigt, αποφάσισε στις 6 Μαΐου και μόλις επτά μήνες μετά τη στέψη της να επιστρέψει τον τίτλο της, επικαλούμενη λόγους ψυχικής υγείας,

«Δώστε προτεραιότητα στην ψυχική υγεία σας, υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τους άλλους χρησιμοποιώντας

τη φωνή σας και μη φοβάστε ποτέ τι θα φέρει το μέλλον, ακόμα κι αν αυτό μοιάζει αβέβαιο. Ποτέ μην θέτετε σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχική σας ευεξία. Η υγεία μας είναι ο πλούτος μας» έγραψε στο προφίλ της στο Instagram.

Πρόκειται για την 72η νικήτρια της «Miss USA» στο Ρίνο της Νεβάδα η οποία στέφθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 και έγινε η πρώτη Αμερικανίδα από τη Βενεζουέλα που κέρδισε τον τίτλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noelia Voigt (@noeliavoigt)

Λίγες μόλις μέρες αργότερα, αντιστοίχως έπραξε και η 17χρονη UmaSofia Srivastava, η οποία στέφθηκε «Miss Teen USA 2023», επιστρέφοντας κι εκείνη με τη σειρά της το λαμπερό στέμμα της.

«Οι προσωπικές αξίες μου δεν ευθυγραμμίζονται πλέον πλήρως με την κατεύθυνση της διοργάνωσης» δήλωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss Teen USA (@missteenusa)

Το στέμμα απαρνήθηκε, όμως, και η επιλαχούσα «Miss Teen New York», Stephanie Skinner η οποία δήλωσε στην εφημερίδα «The Post» ότι ούτε η ίδια επιθυμεί να το παραλάβει.

«Kατέληξα στην απόφαση να το απορρίψω», δήλωσε η 19χρονη από το New Hartford της Νέας Υόρκης, επισημαίνοντας: «Αισθάνομαι ότι είναι η σωστή απόφαση λαμβάνοντας υπόψη όλες τις συνθήκες»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephanie Skinner | Miss Teen USA 1RU ♛ Miss New York Teen USA (@thestephanieskinner)

Μετά από όλα αυτά, θα έλεγε κανείς ότι η παραίτηση της social media director της οργάνωσης «Miss USA», Claudia Michelle δεν αποτελούσε τυχαίο γεγονός με την ίδια να κάνει, μάλιστα, λόγο για «τοξικότητα και bullying» στον χώρο εργασίας, προσθέτοντας ότι οι νικήτριες «πρέπει να ακουστούν και να μη σιωπούν».

«Νιώθω ότι ο τρόπος που η τρέχουσα διοίκηση μιλά για τις κατόχους τίτλων είναι αντιεπαγγελματικός και ακατάλληλος. Απορρίπτω την τοξικότητα στο χώρο εργασίας και τον εκφοβισμό κάθε είδους» είπε πει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Michelle (@missclaudiamichelle)

Πηγές δήλωσαν στη «New York Post» ότι όλες αυτές οι γυναίκες είχαν υποστεί εκφοβισμό από τη διευθύνουσα σύμβουλο του οργανισμού, Laylah Rose.

Διαβάστε επίσης:

George Clooney: Ντεμπούτο στο Broadway με τη θεατρική εκδοχή του «Good Night, and Good Luck»

Eurovision – EBU: «Αυτοί που παραπονιούνται, δεν σεβάστηκαν τους κανόνες»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πριν πάρω μια σημαντική απόφαση κάνω προσευχή και νηστεία» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα