Δημήτρης Σταρόβας: Το ιδιόχειρο σημείωμα του καλλιτέχνη μέσα από το νοσοκομείο (Video)

Σταθερή είναι η κατάσταση υγείας του Δημήτρη Σταρόβα ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Τετάρτη (15/5).

Στο πλευρό του είναι από την πρώτη στιγμή η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, ενώ χθες το απόγευμα τον επισκέφθηκε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι ο μουσικός του έδωσε ένα σημείωσε το οποίο και έδειξε στην κάμερα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε το κλειδί του Σολ και έγραψε

πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του. «Είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα» τόνισε -μεταξύ άλλων- ο δημοσιογράφος.

«Έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις και έχει την καλύτερη φροντίδα» είπε από την πλευρά της σύντροφος του καλλιτέχνη, Άννα Σταθάκη, μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day”, το πρωί της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι π Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη νευρολογική κλινική του Τζάνειου όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Το πρωί της επομένης, η σύντροφός του, μίλησε στην ίδια εκπομπή για την κατάσταση της υγείας του μουσικού, επισημαίνοντας ότι ο Δημήτρης Σταρόβας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν μπορεί να μιλήσει.

«Το παλεύει. Επικοινωνεί αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. «Ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια, ενώ έχει παρουσιάσει και πυρετό» είχε πει, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 50χρονο

Λαμία: Μαθητές έπαθαν μαζική τροφική δηλητηρίαση από σχολικά γεύματα

Ο ΟΑΣΑ βάζει επιπλέον νυχτερινά δρομολόγια κατά μήκους των γραμμών του Μετρό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Σταρόβας, Video,dimitris starovas, Video