Ίλιον: Καταγγελία για γονική αρπαγή 4 ανηλίκων από δομή προστασίας – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελο του Παιδιού»

Για γονική αρπαγή από δομή παιδικής προστασίας στο Ίλιον τεσσάρων ανηλίκων κάνει λόγο ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρει η νέα ανακοίνωση πρόκειται για τους ανήλικους Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών.

Την καταγγελία έκανε η μητέρα των τεσσάρων παιδιών.

Τα παιδιά φιλοξενούνταν στον συγκεκριμένο

χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αγνοούνται από τις 1:45 το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαΐου, αλλά γνωστοποιήθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο φορέας προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.

Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.

Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος ένα μέτρο περίπου.

Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Σε διαθεσιμότητα 3 αστυνομικοί – Το πόρισμα της ΕΔΕ

Ίος: Βίντεο-ντοκουμέντο από την πτώση μαθητών στις κυλιόμενες σκάλες πλοίου – Επικρατούσε πανικός και ουρλιαχτά

Δολοφονία Καραϊβάζ: Παρατείνεται η προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων

Keywords
Τυχαία Θέματα