Κρήτη: Αλληλομηνύθηκαν γυναίκα και άνδρας, για βιασμό και ψευδή καταμήνυση

Χειροπέδες φόρεσαν μία 26χρονη από τη Βρετανία και ένας 21χρονος έλληνας, μετά από μηνύσεις που αντάλλαξαν στο ΑΤ Χερσονήσου. στην Κρήτη.

Αναλυτικά, τον βιασμό της, κατήγγειλε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης μια 26χρονη Βρετανίδα η οποία κάνει τις διακοπές της στην περιοχή. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι εξαναγκάστηκε σε σεξουαλική συνεύρεση από έναν άνδρα που γνώρισε το ίδιο βράδυ, στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Ισχυρίστηκε ότι ο νεαρός την οδήγησε στην παραλία του ξενοδοχείου όπου την βίασε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από το διαθέσιμο βιντεοσκοπικό υλικό οι αστυνομικοί δεν άργησαν να ταυτοποιήσουν τον άνδρα. Πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα τον οποίο εντόπισαν και συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος, που αρνείται ότι προέβη στον βιασμό της νεαρής τουρίστριας, προχώρησε με την σειρά του στην κατάθεση μήνυσης σε βάρος της, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η 26χρονη.

Ο νεαρός ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, θα οδηγηθεί ενώπιον του στρατιωτικού εισαγγελέα στα Χανιά, ενώ η 26χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εντολή του εισαγγελέα Ηρακλείου και η δικογραφία που σχηματίστηκε για την, σε βάρος της μήνυση, θα αποσταλεί στις εισαγγελικές αρχές.

Διαβάστε επίσης

OAΣA: Ξεκινούν δρομολόγια με επιβάτες τα 140 ηλεκτρικά λεωφορεία – Σε ποιες γραμμές θα δρομολογηθούν

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Αναζητείται ο πρώην σύζυγος της 40χρονης, θα δικαζόταν αύριο για ενδοοικογενειακή βία – Τον είχε καταγγείλει τρεις φορές (photos/videos)

Θρίλερ στο Κερατσίνι: Βρέθηκε πτώμα 34χρονου στην ιχθυόσκαλα – Προανάκριση από το Λιμενικό (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα