Μαρίνα Σάττι για το χασμουρητό: «Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν» (Video)

Χαμός έγινε στα social media με την αντίδραση της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Ισραηλινής τραγουδίστριας, στο πλαίσιο της Εurovision 2024.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα καταγράφηκε να χασμουριέται και να κάνει γκριμάτσες την ώρα που η τραγουδίστρια Εντεν Γκολάν από το Ισραήλ έδινε συνέντευξη στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η Μαρίνα Σάττι απάντησε στα σχόλια και τις αντιδράσεις με ένα βίντεο

στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Γεια σας! Για όλο αυτό που έχει προκύψει σήμερα… Κατ’ αρχάς δεν γνώριζα ότι είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε εδώ και εγώ και η ελληνική αποστολή έχουμε φέρει θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά όπου κι αν πηγαίναμε.

Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο. Αύριο είμαστε στον τελικό και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δώσουμε τα δυνατά μας και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη διαδρομή, τη στήριξη και την αγάπη μέχρι σήμερα», είπε η Μαρίνα Σάττι.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Λούλης: «Από τριών χρόνων θυμάμαι να λέω είμαι Ολυμπιακός»

Μαντόνα: «Τρελές» εισπράξεις για την ποπ σταρ από τις συναυλίες της – Έβγαλε 225 εκατ. δολάρια από το «Celebration Tour»

Βρετανίδα ζήτησε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να τη φιλήσει – Δείτε πώς αντέδρασε (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα