Σε αναμμένα κάρβουνα το Παλάτι μετά την επίσκεψη Χάρι και Μέγκαν στην Νιγηρία – Τι φοβάται ο βασιλιάς Κάρολος

Με βασιλική περιοδεία έμοιαζε η ιδιωτική επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Νιγηρία γεγονός που προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια στο Μπάκιγχαμ. Ποιος φόβος κρύβεται πίσω από την οργή του βασιλιά Καρόλου σύμφωνα με όσα εξηγεί ειδικός σε βασιλικά θέματα.

Ειδικός στα βασιλικά θέματα υποστηρίζει ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει πλέον μία νέα προτεραιότητα και αυτή είναι να εμποδίσει τον πρίγκιπα Χάρι και την σύζυγό του από άλλες τέτοιου είδους επισκέψεις

σε χώρες της βρετανικής Κοινοπολιτείας.

Ο βασιλικός συγγραφέας Τομ Κουίν ισχυρίζεται ότι ο Βρετανός μονάρχης εξοργίστηκε από το ταξίδι του δευτερότοκου γιου του και της Μέγκαν Μαρκλ στην Νιγηρία και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην… επαναληφθεί καθώς το ζευγάρι δεν εργάζεται πλέον για τη βασιλική οικογένεια και μια τέτοια επίσκεψη δεν θεωρείται σωστή από το Παλάτι.

Ο ίδιος ειδικός εξήγησε ότι ο Βρετανός μονάρχης μπορεί να χρησιμοποιήσει παρασκηνιακές μεθόδους για «να προσπαθήσει να εμποδίσει οποιεσδήποτε περαιτέρω προσκλήσεις προς το δύστροπο ζευγάρι». Ωστόσο, ο Τομ Κουίν παραδέχθηκε ότι αυτό θα «αποδειχθεί πολύ δύσκολο».

Η εξηγεί επίσης ότι η κίνησή τους αυτή έρχεται μάλλον σαν απάντηση στην άρνηση του βασιλιά να τους δει από κοντά.

Ο απόλυτος φόβος του Καρόλου

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί ο βασιλιάς, Κάρολος μπορεί να έχει εκνευριστεί από την επίσκεψη του ζευγαριού στην Νιγηρία. «Ο απόλυτος φόβος για τον βασιλιά Κάρολο και τον Γουίλιαμ είναι ότι η επαναστατικότητα της Μέγκαν καταλήγει στην πραγματικότητα να την κάνει πιο ελκυστική (σ.σ. στο κοινό) από τα συγκρατημένα μέλη της επίσημης βασιλικής ομάδας» ανέφερε ο Τομ Κουίν.

«Γι’ αυτό φροντίζει πάντα να κρατάει το χέρι του Χάρι για τις κάμερες, κάτι που ξέρει ότι ο Ουίλαμ και η Κέιτ δεν θα έκαναν ποτέ», είπε ο συγγραφέας, αναφερόμενος στο αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο που απαγορεύει στα μέλη της βασιλικής οικογένειας να αγγίζονται δημοσίως.

Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει την Κοινοπολιτεία η βασιλική οικογένεια;

Ο Τομ Κουίν άφησε να εννοηθεί ότι ο βασιλιάς της Βρετανίας θα κάνει τώρα κάποιες αλλαγές στη βασιλική οικογένεια. «Μετά τη Νιγηρία ένα πράγμα είναι βέβαιο: Τεράστιες προσπάθειες θα καταβληθούν για να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο η βασιλική οικογένεια αντιμετωπίζει τον ρόλο της στην Κοινοπολιτεία. Έχουν ήδη γίνει βήματα μέσω επίσημων διαύλων για να προσπαθήσουν να μειώσουν την πιθανότητα να προσκαλέσουν άλλες χώρες της Κοινοπολιτείας τη Μέγκαν και τον Χάρι», κατέληξε ο Τομ Κουίν.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπάιντεν στέλνει οριστικά την Κίνα στην αγκαλιά της Ρωσίας

Δίκη Τραμπ: Ο Μάικλ Κοέν κατέθεσε ότι ο Τραμπ τον διέταξε να πληρώσει την Στόρμι Ντάνιελς – Πώς τον ξεπλήρωσε ο πρώην πρόεδρος

Μάριους Γκούσταφσον: Ο «ευνουχιστής» του Λονδίνου που έκανε ακρωτηριασμούς σε live streaming (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παλάτι, Χάρι, Μέγκαν, Νιγηρία –, Κάρολος,palati, chari, megkan, nigiria –, karolos